Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8068

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Аз не говоря от името на други, а на база собствените ми наблюдения. Не твърдя, че всички мислят така. Както казах - въпрос на вкус. Да, има семена които непрекъснато зреят и други, които бързо презряват и после им остава само гниенето!
    След като са на собствените ти наблюдения, то значи си сляп или си измисляш, защото няма такива, които да ти дават база за заключение. А за процеса на зреене, презряване и гниене? Да. Вече си ги минал всичките, но от процеса на гниене не ти се получава добър тор за мислите които изказваш. Също са толкова кухи, колкото и мястото от което се пораждат.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    След като са на собствените ти наблюдения, то значи си сляп или си измисляш, защото няма такива, които да ти дават база за заключение. А за процеса на зреене, презряване и гниене? Да. Вече си ги минал всичките, но от процеса на гниене не ти се получава добър тор за мислите които изказваш. Също са толкова кухи, колкото и мястото от което се пораждат.
    Ти колко пъти си участвал в тези събори и с какво? Какви са твоите лични наблюдения на тези събори и на какво се базират те? Останалото в поста ти ще го пропусна, за да не става разговора твърде нелицеприятен.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Ти колко пъти си участвал в тези събори и с какво? Какви са твоите лични наблюдения на тези събори и на какво се базират те? Останалото в поста ти ще го пропусна, за да не става разговора твърде нелицеприятен.
    Колко пъти съм участвал и с какво? Аз не бия тъпан. Не развявам лозунги. А личните ми наблюдения са, че каквато държавата, такива и съборите. За останалото в поста можеш спокойно да говориш, дори и да е нелицеприятно. Мода спи.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 12 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 12 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •