Понякога да се чудиш - да се смееш ли, да плачеш ли?
Защо?!
Собствения опит е най-правдоподобен.
Когато човек се опари, тогава започва да обръща внимание на проблема!
Има и още ред мисли в тази връзка!
ПРИМЕР!!!
Моя тъст е дърводелец, постоянно ме е съветвал, инструктирал, натяквал и т.н. Добре, ама пусто му и време, все не достига, докато палеца ми на дясната ръка не бе скъсен с два санта!
Та за това цитирах в по-преден пост мисли, породени от опит!
Вече внимавам, ама онзи ден синковеца пострада!
Вече и той ще знае!
В крайна сметка, докато човек не се опари, дурма му обяснявай!
Зависи от човека да ли ще се поучи.Аз с алергия от клей,но върви ме откажи да не ручкам кошера.![]()
Нали за това пишем тук. Да не се пари незнаещия.Ако някой е предупреден и се прави на недосегаем ,това си е негов проблем.Но ако човек не знае и не дай Боже загуби зрение е малко подличко да не си го предупредил."Прикритото мляко котка , го не лочи!"По-добре булото да досажда отколкото да страда човек от незнание.
Това което аз знам е , че при ужилване в окото се повишава вътреочното налягане и се уврежда необратимо очния нерв.За повече по въпроса потърсете мнение на офталмолог. Не проверявайте на собствено око истинноста на написаното.Моля!
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Според мен човек ако не мига няма как да го ужили пчела в окото.Сега ми дойде идея за контактни лещи но да помисля още/шегувам се/
В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))