Интересно ,какъв блог намерихНадявам се на много от вас ,да ви хареса !
Защо по признание на Ал Джазира терористите от ИДИЛ и Ал Нусра се страхуват да "оперират" в България!
http://bezistena.blog.bg/history/201...i-al-n.1552296
Интересно ,какъв блог намерихНадявам се на много от вас ,да ви хареса !
Защо по признание на Ал Джазира терористите от ИДИЛ и Ал Нусра се страхуват да "оперират" в България!
http://bezistena.blog.bg/history/201...i-al-n.1552296
Какво мисля аз по въпроса. Та нашите журналисти се чудят как да ровят, че и тук да има нещо. Та и те да застанат пред целия свят и те да реват, че вижте и в България има атентат. Ама като къртици ровят. Какво ще ги спре да я сринат до основи и след това да си я създадат пак тази райска градина, но вече не с нас, а с тях. Не ли виждате, че идват на тълпи и заемат село след село, град след град. В селото ми където ми е пчелина нямаше такваз/такава/ религия. Имаше само едно семейство роми/цигани/. Сега вече има джамия и по центъра се виждат само такива. А църквата няма покрив, че имало гнездо на щъркел и ги е страх да го пипнат, че били солени глобите от защитниците. Див народ.
Че ела се завърти по нашия край - джамиите повече от черквите, а какви певци са им оджите - немой спа. По-важно е обаче, че хората от различните религии се тачат по съседски. Освен това, ако се отпускат пари за храмове, то има и за едните и за другите. А що касае медиите, не случайно ги наричат четвъртата власт.
Вашия край? И вашия край както и много краища съм ги изръчкал/обиколил/ надлъж и на шир и са ми познати много от религиите. А колко се тачат може само да се гадае. Вижда им се отдалеч. Храмовете? Храмове има навсякъде другаде, но не и в България. Иди в съседна Турция - Одрин, че по - близко. Църква поддържана от турци. Тревата изкосена, дърветата подрязани, тоалетните светят, църквата боядисана, вътре свети от чистота, а в повечето български няма къде една вода да пуснеш, че да не говорим за другото. За други по света да не казвам, че няма място за сравнение.
На мен ми звучи като ГМО пчели.
Дори и да ликвидират вароа,друг "виновник"ще убива,но само пестицидите НЕ.Те са утринна роса-манна небесна.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))