Моето обяснение е заради няколкото вкарвания на нектар по различно време,но това е моя теза.
Моето обяснение е заради няколкото вкарвания на нектар по различно време,но това е моя теза.
Може но и появата на паша която бързо преминава липсата на такава и пак появата на паша може да са също фактор според мен.Бай Захари медара ме учеше,че 9 дена ако меда е в кошера и не капе нектар може да се вади.Миналата година така направих за проба,18% беше водното съдържание.
Аз заставам на страната на Гогол по причина ,че все по малко пчелари от неговият ранг пишат тук.Вярно и аз по научих нещо във форума,но някой път прекалям със забавленията.Затова е форума всеки да си изкаже мнението.Тук съм забелязал от доста време,че някой ако има по различно мнение и мислене от основния електорат на форума го изяждат с парцалите.Не сте ли се питали защо г-н Матеев не пише вече по разни теми за пчеларите.Пише нещо и хоп 3,4 го оплюят на бърже.Типично по български.
![]()
Не му обръщайте внимание, той може да е на години, но в иновациите в пчеларството има още жълто около устата.
Друмев, я напиши тук на всички, че имаш кошери с по 15-16 рамки пило и вадиш по 80 кг мед от кошер, да види Гогол, че има и други като мен и дори кошерите им са дървени, а не по телефона да ми казваш, че никой не ти вярва и те изкарват лъжец.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))