Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 692

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от nikawr Виж публикацията
    Мдаа, и аз като колегата Йорданов, сложих тази година един капан на терасата във Варна, ет. 2, ей тъй на базик. Само че като дойде роя, комшиите почнаха да събират багажа и да бягат...
    Втори път няма да повторя, че ще получи някои комшия уплах и страхова невроза от инсекти!
    Колега nikawr , не вярвам на нито една твоя дума .
    Защо ли ?

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Градски напиши разказ Delta.e

Почетен Автор
    Регистриран
    05.10.2012
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Колега nikawr , не вярвам на нито една твоя дума .
    Защо ли ?
    Еми знам ли що не вярваш! Кажи ти, аз от де да знам!
    Работата не е за хвалба, щото изкарах акъла на съседите....
    Иначе сложих капана преди месец два още, имаше посещения, но после всичко изведнъж приключи. Никой не го посещаваше. Докато преди 2 седмици посещенията пак започнаха. По предната събота бях на село при пчелите и празнихме магазините заради настъпващата липа. Телефона ми звъня няколко пъти, но от работа не гледах даже в началото кой е. Ама накрая вдигнах. Жената една уплашена, вика на тераста черно от пчели, комшиите се изпокрили и не смеели и те да излязат. Като не съм вдигал аз, звъннала на авера да дойде да помогне. Аз съм на 220 км., само я успокоих че няма кой знае какво страшно. Като дошъл авера роя вече се бил прибрал. Затворил му прелката и го занесъл на неговия пчелин. Останали отвън двадеситина пчели които напръскали с малко райд и с това тупортията приключила. Рояка е доста голям на около 5 междурамия и хептен е изкарал акъла на всички. Та затова писах че лично аз, на терасата повече капан не слагам.
    Общо взето не е за хвалба много, та затова и не съм писъл подробно...
    Специално за Делта утре ще турна снимки на капана и почистването което правиха разузнавачките дни преди да дойде рояка.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •