Помниш едното , а не помниш другото .
Колегата , тогава ти отговори , че при тях е пренаселено от .... .
Помниш едното , а не помниш другото .
Колегата , тогава ти отговори , че при тях е пренаселено от .... .
Днес пореден рой в капаните ми. Втори за един от тях на старото му място. В съседство има и други капани посещавани активно от пчели....... очаквам още подаръци от големия пчелин наблизо. Доволен съм.
Благодаря сърдечно на Delta.e от чиите постове ми се отвориха очите как се правят капани. Естествено има и осавършенствано и от мен, което тази година дава по-добър ефект и по-малко занимания с капаните.
Ха познайте?
Дошъл ми е пореден рой. Пак в капан, в който преди 10 дена дойде рой, който преместих и оставих капана на същото място.
Вдъхновен от темата,преди 1 седмица домъкнах от пчелина едно 6 рамково сандъче с 3 стари рамки.Имаше много голям интерес от евентуални квартиранти и хоп-на 6 ден от огледите 4 рамков рояк се нанесе.Понеже по време на нанасянето бях на пчелина,жената ми се обади ,че има черен облак от новодомци,натоварих колата с още два сандъка и сега са настанени на още два адреса.И там чакам новодомци.Иначе примамката беше лимонова трева,мента и чаено дърво/такива миризляци имах/.
Времето е лошо,но ще чакаме слънце.
В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))