Може ли колега да споделите с нас какъв калем сте ползвали.Аз имам една попска преди време много се ловяха от няколко години нищо не се хваща.Днес се е хванал при нас на довара не на някоя овошка.Защо така?
При тоя глад кой държи бутове на дувар.![]()
На дрян не съм хващал до сега.Възможно ли е това?Изгледал съм и много клипове,но до сега никъде не съм срещал рой на дрян някой да е показал.
За да се хване на дрянати рой то бая дрян ще да е.Залагам на ябълките и крушите.
Чеша се по празната си глава и се чудя.. Друмев, ти що не гледаш клипове как да постигнеш по-добри резултати при работата с пчелите, ами само гонитбата на роеве ти е в главата. Каквото и да уловиш, неможеш ли го подготви за паша, кел файда. А точно там ти е слабото място и не ми се оправдавай пак с арендаторите. Не е важно да имаш много семейства с шепа пчели, а малко но доходни такива![]()
Де са тия клипове?До сега никой не е казал колко е изкарал от пчелно семейство.Да си сверя часовника де съм аз.
![]()
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))