Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 6768

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Избягвам да храня защото искам меда да е чист. Давам и сироп само когато ножа опре на кокъл, в момента на част от кошерите запасите са под 5 кг. и няма на къде. Така че съм сигурен че няма да складират нищо.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    А да ли ще е чист ако храниш сега?Бай Капин буреняка винаги е казвал,че плевелите много пъти са хранили пчеларите.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    А да ли ще е чист ако храниш сега?Бай Капин буреняка винаги е казвал,че плевелите много пъти са хранили пчеларите.
    Аз ще им дам по 1 хранилка, да не мислиш че наливам с торбите. 300гр. захар при положение че няма мед в кошерите дали ще трупат в магазините според теб?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Ако си знаеш силата на семейството може лесно да сметнеш колко им трябва на ден.Така много инвертаджии правят.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Ако си знаеш силата на семейството може лесно да сметнеш колко им трябва на ден.Така много инвертаджии правят.
    Знам силата на всеки кошер, но нали ти казах че не храня и не съм запознат с темата. От пролетта до сега за 50 кошера съм дал само 50кг захар заради нозевита и витмините и утре ще ида да им сипя по 1 хранилка да закърпя положението до понеделник и ако се оправи времето пчелите ще се оправят сами. Есенно време оставям много мед да не храня пролетта, но запасите свършиха в това лошо време.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    И аз заради витамините на един приятел от Варна трябваше да размивам една разпечатка,но им я давах разумно вечер по 100гр.Виждал съм нападения на пчелина ми сега съм усвоил противодействито на чужди атаки и то благодарение на един приятел който ме светна,че може пчелите да се дресират.
    Този пост е редактиран от jdrumev; 27.05.2017 в 01:01.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Тук малко не ги разбираш нещата и говориш наизуст. Не, че другите ги разбираш.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Пак точно казано.Никой няма как да знае колко пчели има в кошера.Бай Захари ми учеше че по 100грама стигали сироп на ден за стимулиране на майките.Ти ако имаш друго мнение споделиго с гадаещите.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Избягвам да храня защото искам меда да е чист. Давам и сироп само когато ножа опре на кокъл, в момента на част от кошерите запасите са под 5 кг. и няма на къде. Така че съм сигурен че няма да складират нищо.
    Колега като те четем обръщаш досга внимание на пчелите и се стараеш, но според мен за да постигнеш целите които преследваш (чист мед) трябва да обърнеш по сериозно внимание на твърдата храна (особенно при нужда в такива крайни случай).....

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Пробвал съм колега и със суха захар в хранилката по това време.Бих казал,че може да послужи за сверяване на часовника,но при поява на паша не я барат най много мравки да си докараш/не се заяждам просто споделям/.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •