С какво те обидих!
Като си си направил труда да ми сложиш обида на поста поне бъди така любезен да си направиш труда да поясниш защо?
С какво те обидих!
Като си си направил труда да ми сложиш обида на поста поне бъди така любезен да си направиш труда да поясниш защо?
Извинявай,просто съм следял темата не знам какво се е случило.
На мен ми се случва това когато влизам от телефона. Понеже е малък дисплея и без да искам натискам някое палче като се опитам да разширя.
Аз първия път когато огледах кошерите си намерих един търтей на земята и цял ден го спасявах.Само дето не му правих изкуствено дишане защото си мислех че това е майката и е пострадала при транспорта така че не се смейте на нас начинаещите
Да, видях едната майка след 15 минути търсене на 5 рамки... дори за малко да падне на земя, но успях да я пробутам в кошера и падна на дъното му. Като цяло, ясна е работата вече. Засега нямам други въпроси, освен начин на маркиране за по-лесно намиране? Имам маркер, ама натисна ли я с него, ще я пречукам.![]()
Рамките се преглеждат над кошера.Възможно най-ниско над него.Майките се бележат с помощта на апаратче.Продава се или сам го правиш.
А това , че ще спреш да търсиш майката и да ровиш в кошера при първа възможност за сега ми се струва невероятно.Любопитството тика науката напред.
Разгледай тая тема от форума "МАРКИРАНЕ НА МАЙКАТА".
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))