Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 100

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    11.11.2016
    Пчеларски район
    Айтоско
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    ИЗВИНЯВАМ СЕ ДЯДО БОРЬО!
    PS. Нещо с цвета не се получи.
    Радвам се,че си далеч от моя скромен пчелин

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Kowalski Виж публикацията

Само ако беше ти да се радваш.

Заслужил Автор
    Регистриран
    24.08.2014
    Колеги,докато се въртят едни пари по програми,а с тези програми се занимават "пчелари"които си нямат представа от отглеждане на пчели,кражби ще има!
    Лично аз съм потърпевш,преди години ми откраднаха 16 бр./подбрани само нови/кошера!Преди 10тина дена получих известие,че се прекратява препиката по йздирването.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от icofly Виж публикацията
    Колеги,докато се въртят едни пари по програми,а с тези програми се занимават "пчелари"които си нямат представа от отглеждане на пчели,кражби ще има!
    Лично аз съм потърпевш,преди години ми откраднаха 16 бр./подбрани само нови/кошера!Преди 10тина дена получих известие,че се прекратява препиката по йздирването.
    Не е в това проблема. Като чета: прокуратурата казва, че тези с кражбата от март 2014 сега /2018/ ще отиват на съд...! За кога ще се насрочи делото, кога и дали ще ги осъдят - един господ знае. Тука е заровено кучето. След толкова време - свидетелите "забравили", документите се "изгубили" и така, докато, например, мине давност или нещо друго. На заспал народ това му приляга и няма на кого да се сърди, освен на себе си. Как и кога народа ни е станал такъв, е друг въпрос.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Не е в това проблема. Като чета: прокуратурата казва, че тези с кражбата от март 2014 сега /2018/ ще отиват на съд...! За кога ще се насрочи делото, кога и дали ще ги осъдят - един господ знае. Тука е заровено кучето. След толкова време - свидетелите "забравили", документите се "изгубили" и така, докато, например, мине давност или нещо друго. На заспал народ това му приляга и няма на кого да се сърди, освен на себе си. Как и кога народа ни е станал такъв, е друг въпрос.

За това като ти ги открадна като оня колега в другия форум плати на доктора да ти пише глинец и изгори 300бр
    Изгодно и имаш ,,Ново начало".Щом държавата дава да се краде що и ние да не крадем от държавата?
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    За това като ти ги открадна като оня колега в другия форум плати на доктора да ти пише глинец и изгори 300бр
    Изгодно и имаш ,,Ново начало".Щом държавата дава да се краде що и ние да не крадем от държавата?
    Лошото е, че не всички могат да крадат. Едни крадат, а други пият само студена водица и това е.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Лошото е, че не всички могат да крадат. Едни крадат, а други пият само студена водица и това е.

Хубавото е , че като крадат и те не знаят какво крад.Утре реват за глинец някой минава леко само с молец.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Kowalski Виж публикацията
    Толкова ли страшен изглеждам в твоите очи,колега? Моя милост не краде чужди летящи пчели никога.Тези прийоми използвам за 100% сигурност при хващането на роеве отколе.Така че,успокой духа.Няма да съм аз който ще ти съкрати скромния пчелин.Страхувай се от скрития въглен,от тихата вода и от този който ти ръкопляска,защото не го виждаш,тя е дълбока,а той ти ръкопляска за да направиш още една глупост от която само той печели.Това ми е показал живота.А на теб не знам.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •