Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 405 от 496 ПърваПърва ... 305355395403404405406407415455 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 4,041 до 4,050 от общо 4956
    Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    Ай да не вземаме народа за толкоз глупав, че все пак сме и част от него. Народа вижда, че пчеларите карат 20 годишни автомобили марка Таратайка, че едвам намират време и пари за по една бира вечер с приятели, че почивка в най- бедните БГ курорти го броим за супер лукс и, че по дрехите могат да ни объркат с клошари. Докато собствениците на lidl ..... те са толкова високо и далече, че даже не се и видят, барем така на очо да се направи сравнение, но пък поне има глобалното село, в което като чукнеш излиза ->
    http://inews.bg/%D0%A1%D0%BE%D0%B1%D..._i.115333.html

п.п. и пак в началната точка - пчеларите живеем със народа, ние сме част от народа и другите от народа са ни комшии, роднини, приятели и т.н. Та Вие сър Матеев, може би живеете някъде из облаците, но като такъв сте последния човек в този форум, който да казва на народа, какво мислел за народа.
    "Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Не че нещо, ама прави впечатление. Поне на мен де. На клипа от изложението в Плевен тази година. Двамата господа изкупвачи на мед от полската фирма (или нещо подобно) с какви лъскави, стегнати и модерни дрехи са облечени. А пък пчеларите дето им слушат лекциите как са облечени.... Не че и такива с парички не ходят като опалници. Ама хора с лъскави гащички да убеждават други хора (от които ще си изкарват прехраната) че видиш ли има проблем.... Ние работим, пък вие си трайте и ни слушайте. Малко ми прилича на сцената с “господин депутатина“ от “Господин за един ден“.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Не забравяйте, че търговците на масова стока са в жестока конкуренция помежду си. Никой от тях не може да си позволи да сложи несъразмерна надценка на продукт, защото клиентите веднага ще се "отлеят" към конкуренцията, дори да става въпрос за 5 стотинки. Не за друго, а защото само няколко такива малко по-скъпи продукти бързо създават имидж на този търговския обект като по-скъпо място. Това важи и за пчеларите, продаващи мед. Пробвайте на пазара да продавате буркана на 9 лв например и вашата сергия скоро ще бъде заобикаляна от купувачите като "скъпарска", защото масовата цена е 6 - 8 лв.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    По пазарите, медът действително се продава на 6 - 8 лева, но по магазините се намира и на цена 9 - 10 лева. Нямам впечатления за количествата, които се продават и купуват. Много често се предлага течен мед, в сезон, когато той би трябвало да е кристализирал. Вариантите са - втечняване или фалшифициране.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от valaz Виж публикацията
    По пазарите, медът действително се продава на 6 - 8 лева, но по магазините се намира и на цена 9 - 10 лева. Нямам впечатления за количествата, които се продават и купуват. Много често се предлага течен мед, в сезон, когато той би трябвало да е кристализирал. Вариантите са - втечняване или фалшифициране.
    Даването на грешна информация в място където се чете от много хора води до не много добри резултати. По нашите пазари меда се търгува 8-10-12 лв.

Заслужил Автор
    Регистриран
    11.06.2014
    Пчеларски район
    с. Черни осъм, общ. Троян
    Аз не надничам в чуждото канче, но да се опитате да ме убедите, че от 10 лв. продажна цена 2-та лв. ДДС се дължи от опаковчика на продукта е все едно да искате да кажа на черното, че е бяло.

Почетен Автор
    Регистриран
    06.05.2015
    Пчеларски район
    с.Дебнево,общ.Троян,обл.Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Даването на грешна информация в място където се чете от много хора води до не много добри резултати. По нашите пазари меда се търгува 8-10-12 лв.

И аз се зачудих къде е този мед по 6-8 лева като по пазарите виждам цена ,не по-малка от 9 лева.....

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Христо Димитров Виж публикацията
    И аз се зачудих къде е този мед по 6-8 лева като по пазарите виждам цена ,не по-малка от 9 лева.....
    По пазарите е както писах по - горе цената, но има такива ДУШИЦИ, които продават и на ниски цени. Няма да давам определение какви са и защо са такива, но ги има. Лошото е, че те ни нанасят вреда и то огромна.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Христо Димитров Виж публикацията
    Цените си ги измислих на момента като примерни за илюстрация на своето твърдение, не че съм правил пазарно проучване.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Чета темата и много не пиша.Има едно нещо което г-н Матеев се опитва да ни обясни,но аз го разбирам по друг начин.Не е важно за мен на колко го продават изкупвачите а на колко аз ще им го продам.Кой дава меда на 6лв в Бг?Кой,Кой.Е той е.

Страница 405 от 496 ПърваПърва ... 305355395403404405406407415455 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •