Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 100

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.01.2016
    Пчеларски район
    Павликени
    Метода е елементарен,но не си заслужава да се популяризира и прави,това е зайкаджйска история.Със същите усилия ще си направя отводки.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от дядо борю Виж публикацията
    Метода е елементарен,но не си заслужава да се популяризира и прави,това е зайкаджйска история.Със същите усилия ще си направя отводки.
    Сега молбата ми е към теб,ДЯДО БОРЬО.Казваш,елементарно е.Напиши ми го на лични,ще ти бъда благодарен.Иначе има вероятност да отида в Рая неосведомен и ненаучен.Говоря т.е. пиша сериозно.Всички пишат ,че е супер просто и лесно,барабар със собственика.Е,ма никой не драсна и редче на лични,аджеба,как става тази работа.Впрочем лъжа.Един приятел ми прати дори и клипчета,НО.....Те не обясняват същината.Теории,ама така,ама иначе.Благодаря му,за труда.Е, дедо,драсни някой ред,ама практически.Надявам се да си по–точен.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Три поста с молба за информация.Глас в пустиня.За мен,всичко написано под тия 3 мои поста е празнодумство и поза,че много знаем и сме осведомени.Ако греша,на този който ми отговори ще се извиня,тук.С едър шрифт,ако трябва–с карминено–червен цвят.Да се вижда! Но не вярвам фантазиите да имат покритие.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Три поста с молба за информация.Глас в пустиня.За мен,всичко написано под тия 3 мои поста е празнодумство и поза,че много знаем и сме осведомени.Ако греша,на този който ми отговори ще се извиня,тук.С едър шрифт,ако трябва–с карминено–червен цвят.Да се вижда! Но не вярвам фантазиите да имат покритие.

За тровене е ясно как може да стане,но аз пробвах с кутия за обувки да събера пчела,но се чудя дали трябваше като в руските сайтове да ползвам мазето?

Потребител
    Регистриран
    12.08.2016
    Относно кражбата на пчели имаше пост във форума или някъде другаде съм прочел, но не успях да го намеря.По спомен ставаше реч за поставяне на капан със сироп на едно и също място близо до някой пчелин по едно и също време примерно за 3часа на ден в продължение на 2-3 седмици.Пчелите се приучавали ,че на това място и в това време има храна и в даден момент когато е пълно с пчели затваряш прелката и хайде у дома /ако не те хване пчеларя/ и така .Наистина мисля ,че такова усилие не си заслужава.Това си припомних,може и да не става така.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Ако не е била полицейската “хайка“, да им вдигнат палката и да ги гонят после, сега само ще го четем това като статистика за кражбите.

Повече бих се зарадвал на статия от рода- Земеделски производител “Х“ е подал жалба за кражба. Полицията е разследвала и установила... Районен съд “Х“ е постановил присъда...
    Ама не би, родната полиция ни (ги) пази.

Автор
    Регистриран
    29.07.2013
    Пчеларски район
    Мизия
    При нас кражбите вече започнаха. Вчера колега установи, че му липсват 10 броя. Последно е ходил при тях на 10 февруари.
    Съвети и идеи приемам всякакви, решенията си взимам сам.
    GSM 0877 207222

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Това с краденето на кошери не е голям проблем защото 1 кошер струва пари,но проблем е краденето на пчели и то злонамерено.Не говоря за капаните за пчели да поясня.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Ако греша,на този който ми отговори ще се извиня,тук.С едър шрифт,ако трябва–с карминено–червен цвят.Да се вижда! .
    ИЗВИНЯВАМ СЕ ДЯДО БОРЬО!
    PS. Нещо с цвета не се получи.

Автор
    Регистриран
    11.11.2016
    Пчеларски район
    Айтоско
    ИЗВИНЯВАМ СЕ ДЯДО БОРЬО!
    PS. Нещо с цвета не се получи.
    Радвам се,че си далеч от моя скромен пчелин

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •