Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 100

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Учудвам се, че не можете да се досетите как се крадат летящи пчели. Метода е много лесен и наистина е добре, че малко пчелари са се досетили за него.

Иначе нали знаете - виновен е не метода за крадене или оръжието на убийството, виновен е самият човек (крадец или убиец) който си е позволил да ползва оръжие за убийство или методи за крадене.

Така че недейте да обвинявате някого, ако разкаже във форума как се крадат летящи пчели. Всъщност всеки пчелар би трябвало да го знае как се прави. Това обаче не означава, че трябва наистина да го прави.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Учудвам се, че не можете да се досетите как се крадат летящи пчели. Метода е много лесен и наистина е добре, че малко пчелари са се досетили за него.

Иначе нали знаете - виновен е не метода за крадене или оръжието на убийството, виновен е самият човек (крадец или убиец) който си е позволил да ползва оръжие за убийство или методи за крадене.

Така че недейте да обвинявате някого, ако разкаже във форума как се крадат летящи пчели. Всъщност всеки пчелар би трябвало да го знае как се прави. Това обаче не означава, че трябва наистина да го прави.
    Разбира се че всеки пчелар знае, но не виждам защо трябва да се популяризира. В нашия край има пострадали колеги, но няма какво да се направи, освен тръбата и на крадеца в главата.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Разбира се че всеки пчелар знае, но не виждам защо трябва да се популяризира. В нашия край има пострадали колеги, но няма какво да се направи, освен тръбата и на крадеца в главата.

Ник ако няма гласност тоя проблем няма кой да го чуе.Младите пчелари като мен няма как да ги знаем тия работи за кражба на летяща пчела.
    Докато аз търся проблеми в пръскания и др подобни някой си пие ракията и ме има за глупак.

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.01.2016
    Пчеларски район
    Павликени
    Метода е елементарен,но не си заслужава да се популяризира и прави,това е зайкаджйска история.Със същите усилия ще си направя отводки.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от дядо борю Виж публикацията
    Метода е елементарен,но не си заслужава да се популяризира и прави,това е зайкаджйска история.Със същите усилия ще си направя отводки.
    Сега молбата ми е към теб,ДЯДО БОРЬО.Казваш,елементарно е.Напиши ми го на лични,ще ти бъда благодарен.Иначе има вероятност да отида в Рая неосведомен и ненаучен.Говоря т.е. пиша сериозно.Всички пишат ,че е супер просто и лесно,барабар със собственика.Е,ма никой не драсна и редче на лични,аджеба,как става тази работа.Впрочем лъжа.Един приятел ми прати дори и клипчета,НО.....Те не обясняват същината.Теории,ама така,ама иначе.Благодаря му,за труда.Е, дедо,драсни някой ред,ама практически.Надявам се да си по–точен.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Три поста с молба за информация.Глас в пустиня.За мен,всичко написано под тия 3 мои поста е празнодумство и поза,че много знаем и сме осведомени.Ако греша,на този който ми отговори ще се извиня,тук.С едър шрифт,ако трябва–с карминено–червен цвят.Да се вижда! Но не вярвам фантазиите да имат покритие.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Три поста с молба за информация.Глас в пустиня.За мен,всичко написано под тия 3 мои поста е празнодумство и поза,че много знаем и сме осведомени.Ако греша,на този който ми отговори ще се извиня,тук.С едър шрифт,ако трябва–с карминено–червен цвят.Да се вижда! Но не вярвам фантазиите да имат покритие.

За тровене е ясно как може да стане,но аз пробвах с кутия за обувки да събера пчела,но се чудя дали трябваше като в руските сайтове да ползвам мазето?

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Ако греша,на този който ми отговори ще се извиня,тук.С едър шрифт,ако трябва–с карминено–червен цвят.Да се вижда! .
    ИЗВИНЯВАМ СЕ ДЯДО БОРЬО!
    PS. Нещо с цвета не се получи.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •