Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 100

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.07.2016
    Пчеларски район
    Любимец
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Не знам да ли тук е мястото на това което ще напиша.Колеги и колежки,бъдете бдителни покрай пчелините си.Тръгналиса алчниците да крадат летящата пчела.Как го правят не знам,но инфото ми е достоверно.
    За да се направи такова събиране се изисква "специално" приспособление. Учителя ми по пчеларство беше направил такова, да експериментира на неговия пчелин дали действа така да се каже. След време каза, вземи го, ако ти се занимава с хамалогия можеш да напълниш няколко кошера. Аз като новобранец се чесах там където не ме сърби, обикалях го като голям камък и реших, че с кокошкарска хамалогия няма да се занимавам.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от ndm Виж публикацията
    За да се направи такова събиране се изисква "специално" приспособление. Учителя ми по пчеларство беше направил такова, да експериментира на неговия пчелин дали действа така да се каже. След време каза, вземи го, ако ти се занимава с хамалогия можеш да напълниш няколко кошера. Аз като новобранец се чесах там където не ме сърби, обикалях го като голям камък и реших, че с кокошкарска хамалогия няма да се занимавам.

Ако имаш фотография на това моля ако можеш да я споделиш или да обясниш как работи на какъв принцип
    БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО/може и на лично/

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от ndm Виж публикацията
    За да се направи такова събиране се изисква "специално" приспособление. Учителя ми по пчеларство беше направил такова, .
    Предлагам да спрем да подхранваме една илюзия в областта на фантазиите.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •