Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 30

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Ако стигне един брой за 100 табелки, колко ще е скъп :-):-):-) само 10% от общата цена.
    Мисля, че ще стигне! Все пак, зависи от твоята разходната норма.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Моите са залепени на капаци от поцинкована ламарина. Не са от новите. За една година няма поражения или промени в цвета, изработва ги на лазер най-близката агенция за рекламни материали. Пластмасата им е жълта откъм надписа и черна от другата страна, сандвич някакъв. Лепилото е полиуретаново, но не искам да съм категоричен, защото е на пчелина. В събота ще го снимам, тубичка от рафтовете на Практикер. Миналата година за сто кошера по две табелки на кошер плюс табелата на пчелина - 100 лева с ддс. Виждат се на снимките, които съм пускал из темите. Тубичката е по-малка от паста за зъби и дори не съм я преполовил, може би ще се наложи да я изхвърля скоро поради остаряване.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Хванат съм на тясно, искам да направя пчелин на фирмата в гората, а от горското искат да имам регистриран пчелин на фирмата, за да ми дадат горки парцел. От доктора зависи да ли ще ми даде право за първия пчелин :-):-). Мисля, че табелките ще на принудят по един или друг начин да ги закупим(сменим). Дори ако има деминимис тази година, нищо чудно да има точка, че имат право да кандидатстват само пчелините със новата номерация.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    . Дори ако има деминимис тази година, нищо чудно да има точка, че имат право да кандидатстват само пчелините със новата номерация.
    Ха така. Пдсещай ги. Лани дадоха само на който си е продал меда. А сега..... Подсещай ги....

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Ха така. Пдсещай ги. Лани дадоха само на който си е продал меда. А сега..... Подсещай ги....
    Държавните служители още от университета учат само как да наложат нови данъци, за да си увеличат заплатите защото и те са хора и те искат повече пари. Мислиш ли, че ми е хубаво да платя утре на куриера 240 лв за табелки.
    Този пост е редактиран от tarty; 13.05.2017 в 05:15.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •