Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 71 от 75 ПърваПърва ... 21616970717273 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 701 до 710 от общо 747
    VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Мммммммммм, то това, ама никой не го знаеше.
    Като знаеш повече, кажи от кога, а не се присмивай на хората, които не знаят! Защото аз знам, че ти знаеш и ти знаеш, че аз знам, че ти знаеш!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Като знаеш повече, кажи от кога, а не се присмивай на хората, които не знаят! Защото аз знам, че ти знаеш и ти знаеш, че аз знам, че ти знаеш!
    Че на кой съм се присмял?

Потребител
    Регистриран
    13.01.2013
    Пчеларски район
    Русе
    Ето ги новите табелки. Нищо сложно няма. Купуваш ги, монтираш ги и си готов. Останалото си го правят в БАБХ.
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри Lenovo_A1000_IMG_20170420_202543.jpg‎  

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.10.2010
    Пчеларски район
    Севлиевски
    И моите утре пристигат.Днес ги поръчах. Излишни 120 + лева но какво да се прави.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Какво стане бе, философе (tsc1)? Кое им струва толкова на тея табелки? Големите изисквания къде изчезнаха? Ти къде си в схемата, хората вече харчат грешни пари за да отговорят на изискванията и то по твоята цена, а теб те няма? Ейййй изтърваш кокала, разбързай се малко. ако си изчерпан от идеи описал съм го как става прочети и действай.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Едно време бяха червени,после кой какъв капак сложи,сега са жълти.Всички знаем жълти кой носи.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Какво стане бе, философе (tsc1)? Кое им струва толкова на тея табелки? Големите изисквания къде изчезнаха? Ти къде си в схемата, хората вече харчат грешни пари за да отговорят на изискванията и то по твоята цена, а теб те няма? Ейййй изтърваш кокала, разбързай се малко. ако си изчерпан от идеи описал съм го как става прочети и действай.
    Ти май наистина не можеш да видиш нещата от своята камбанария, както казва Матеев. Мен правенето на табелки не ме вълнува, това просто не е нашата пазарна ниша. Но имам достатъчно голям опит в производството, за да мога да преценя кое как се прави и колко са разходите от идеята до реализацията. Това беше многоктарно коментирано тук.
    След като знаеш как става, направил си калкулацията перо по перо, описал си как става и можеш да докараш продажна цена 0.30лв/бр защо не реализираш идеята си? Или да си намериш производител, който да приеме сметките ти и да произвеждате и продавате?
    Човека, който ги прави и продава е очевидно професионалист и знае цената на нещата - тази табелка с минимална печалба струва около 1лв (1.20 с раходи за ДДС). Казах още в началото на темата приблизително същата цена. Това факт ли е? Факт ли е, че вече табелките се продават на тази цена? Факт! Това не те ли навежда на мисълта, че има и други хора, стъпили реално на земята, а не летящи в облаците.
    Когато видя тук обява за такива табелки, на цена от 0.30-0.50лв/бр с ДДС и реална търговия лично ще ти кажа "Евалла" тук в темата и ще те черпя като дойда в Стара Загора.

@Йонко,
    Имат ли табелките UV защита или мастилото, с което са печатани да е UV устойчиво? Колко сезона (години) време на живот им дава производителя? Какъв им е гаранционния срок?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:

Потребител
    Регистриран
    13.01.2013
    Пчеларски район
    Русе
    То всъщност няма мастило по табелките. Просто материала е специален и са лазерно гравирани. Писмена гаранция нямам, но същия производител прави и ушни марки за козите и кравите от доста време и никой не се е оплакал от качеството.
    Пък за 200 грама мед става въпрос. Ако не мога да си ги позволя то какъв пчелар съм Аз.
    Този пост е редактиран от Йонко; 21.04.2017 в 08:19. Причина: добавих

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Йонко Виж публикацията
    То всъщност няма мастило по табелките. Просто материала е специален и са лазерно гравирани. Писмена гаранция нямам, но същия производител прави и ушни марки за козите и кравите от доста време и никой не се е оплакал от качеството.
    Пък за 200 грама мед става въпрос. Ако не мога да си ги позволя то какъв пчелар съм Аз.
    Браво! Професионализма си личи отвсякъде! Много добър метод е избрал. Най-вероятно и самото рязане и пробиване на отворите става на лазера. В този случай въпроса опира до UV истойчивостта на самия материал. Питай го и ако той не устойчив, пръсни ги след монтажа със специален лак за UV защита. Това ще увеличи многократно живота им.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Ако някой ми изпрати една табелка за тест, имам мощна UV лампа, с която за няколко денонощия мога да симулирам 10-20 години печене от слънцето. И ако материала или оцветяването не са UV стабилизирани, веднага ще си проличи.

Страница 71 от 75 ПърваПърва ... 21616970717273 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •