Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 291

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kamov Виж публикацията
    това е земята според наса

перфктно и съмнително кръгла е ... нали е сплескана откъм полюсите ... аз я виждам перфектно кръгла ... каде са снимки как изглежда без "някаква обработка" ?

дай такива снимки TSC1 ?
    Камов, това е пчеларски форум, а ти не си написал нито един пост в тази посока. Това ме навежда на мисълта, че си търсиш забавление, но в момента имаме толкова проблеми с пчелите, че ни е само до това. Ако имаш да казваш нещо свързано с отглеждане на пчелите давай.

Наблюдател
    Регистриран
    30.03.2017
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Камов, това е пчеларски форум, а ти не си написал нито един пост в тази посока. Това ме навежда на мисълта, че си търсиш забавление, но в момента имаме толкова проблеми с пчелите, че ни е само до това. Ако имаш да казваш нещо свързано с отглеждане на пчелите давай.
    Е нали темата е за световните конспирации ... ако е за световните конспирации при пчелите прекръстете темата и няма да пиша повече

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kamov Виж публикацията
    Е нали темата е за световните конспирации ... ако е за световните конспирации при пчелите прекръстете темата и няма да пиша повече
    Темата е, но форума не е, а ти както казах нямаш една тема свързана с форума.

Наблюдател
    Регистриран
    30.03.2017
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Темата е, но форума не е, а ти както казах нямаш една тема свързана с форума.
    ок приятно разконспириране на пчелите в световн мащаб

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •