Месеца ако не е юни ще да е юлии недаи боже падне един дъжд от глад ще умрат маи
Месеца ако не е юни ще да е юлии недаи боже падне един дъжд от глад ще умрат маи
Няма да ви цитирам, вие се знаете.Пълен провал, язък за усилията ви.
Единият гледа рамка с пило и познава кога ще има маточници и то за самосмяна.
Другият не гледа рамката, а шумата зад нея.
Третият пък познава ,кога ще умрат от глад.
Ето за това го обичам форума--нема скука.
пп. датата е 16.09.2016г., с майката за ,която писах, че е жива.
Ех, ех, ех. Напоследък такива левенти се извъдиха във форума, а после се чудят, що регистрираните членове влизат все по-рядко. Аман от всезнаещи и всеможещи, недоказали се специалисти, които не намират друго поприще за реализация, а си драааскат наволя тук, ами и характеристики на хората правят, че и оценки дават.
Е, този път ще те цитирам, че гледам съм те засегнал.Ама седя и се чудя ти ли си го писал това и на свежа глава ли си бил. Всички се включиха в закачката и ако трябва да има засегнат, това може би трябва да е Лалов. Ти, къде никнеш, къде никой не те е сял. Хайде попрегледай си умозаключенията, ако има нещо -тука съм.
пп. Това за обидените членове, дето не пишат заради мен, не ми го пиши за 101 -ви път.
Ха-ха , като гледам в тутурутката си се изкривил да пишеш. И там най-вървежна е темата "лаф на масата"
На останалите с малко закъснение![]()
Мали Атаносов ти ме шашнаДа проетеш отново цялата тема,
за да хванеш Калин.Но все пак кажи коя е датата щото два дена не съм спал да мисля кога си имал толкова пило и такава хубава рамка.
![]()
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
А......а,глеиш ли къде скрибуцала бакърента жица на киминчата!Аве Чанко,полу–наборе,ам,чи пиши ги тез информации по–рано.Така ли да разбирам твоето писание– Лалов= Нидялко? Аз нали съм полу–грамотен избягвам да чета профилите на списващите тук,а виж какво съм пропуснал!!! Ако има и други с това и онова –дай инфо.Да мога да се ориентирам правилно в батака.Предварително ти благодаря!
Траех си до сега, за да не цапаме темата, ама след като се намеси мода и я премести на точното място - мога да си позволя.
Не ме питай пак, дали съм трезв.
След като имаш феноменална памет, би следвало да ти светне лампата, след сто и първия път на забележка. Що касае писането - да, пиша там където може да се води някакъв диалог между разумни хора, а не лигавене от отсрещната страна. Хайде бъди така добър и отговори на Лалов за възрастта, на която ти сам се определяш.
Ако не друго, поне се вижда , че акара е в нормата.
В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))