Какво да ти ги кажа? Аз тия работи не ги разбирам.Та така. Когато аз си блъсках главата с такива глупости, когато съм се борил с вятърни мелници, ти не си знаел за пчеларските форуми в които съм бил, в разните организации които съм искал да въздигна, но винаги съм бил спиран от твърди глави, но много твърди и винаги всичко е свършвало зле, защото тези глави не увират. Казах, го и на Матеев и както видя по едно време току щеше да захвърли и той ентусиазма си по дяволите, но стисна зъби - да видим до кога? Една птичка пролет не прави, когато около нея има само лешояди. Мога да ги задавам въпросите, но просто не искам. След това което държавичката направи на мен, а и на много пчелари като мен не искам и да мисля дори. Знаеш ли с колко човека си говоря по телефона и на живо и се усещат сълзите им в очите? Труд, средства време. Зарязали семейства, спят по сукаците да пазят труда си натрупван с години и накрая някой си глупак да им изтрови пчелите. Затова създадох темата за субсидиите, но всеки си коментираше каквото му дойде на акъла, но никой не вникна в същността и. Бъркат в джоба ни и то много яко ни бъркат, но като кажеш нещо и те какво? ЕЕЕЕ, нали ви даваме субсидии? Така е и в другите животновъдни сектори. Всичко е трагедия, но никой, като че ли не го вижда. Кравите и овцете само що не мрат, а и мрат по кърищата, но пари нали са дадени? Добре, че се разтопи снега бързо, че и те щяха да станат като пчелите. Но хайде, че пак се ........
![]()