Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
Аз не падам от Марс щом ги задавам тези въпроси! Но се чудя защо ти не ги задаваш, след като бъркат във вашия джоб? Нали си и ти "бир парче" лидер?
Какво да ти ги кажа? Аз тия работи не ги разбирам. Та така. Когато аз си блъсках главата с такива глупости, когато съм се борил с вятърни мелници, ти не си знаел за пчеларските форуми в които съм бил, в разните организации които съм искал да въздигна, но винаги съм бил спиран от твърди глави, но много твърди и винаги всичко е свършвало зле, защото тези глави не увират. Казах, го и на Матеев и както видя по едно време току щеше да захвърли и той ентусиазма си по дяволите, но стисна зъби - да видим до кога? Една птичка пролет не прави, когато около нея има само лешояди. Мога да ги задавам въпросите, но просто не искам. След това което държавичката направи на мен, а и на много пчелари като мен не искам и да мисля дори. Знаеш ли с колко човека си говоря по телефона и на живо и се усещат сълзите им в очите? Труд, средства време. Зарязали семейства, спят по сукаците да пазят труда си натрупван с години и накрая някой си глупак да им изтрови пчелите. Затова създадох темата за субсидиите, но всеки си коментираше каквото му дойде на акъла, но никой не вникна в същността и. Бъркат в джоба ни и то много яко ни бъркат, но като кажеш нещо и те какво? ЕЕЕЕ, нали ви даваме субсидии? Така е и в другите животновъдни сектори. Всичко е трагедия, но никой, като че ли не го вижда. Кравите и овцете само що не мрат, а и мрат по кърищата, но пари нали са дадени? Добре, че се разтопи снега бързо, че и те щяха да станат като пчелите. Но хайде, че пак се ........