Джанка, кайсия цъфтят, сливите и прасковите и те почти са разтворили.
Джанка, кайсия цъфтят, сливите и прасковите и те почти са разтворили.
Мерси Ники,само ще ги накапя с йод отгоре и повече няма да ги барам.Нозевита го свалят трудно,някои дори не са го пипнали.
Нозевит и Йод не се ли слагат за едно и също? Йод се ползва и за дезинфекция, но мисля че при положение че си ползвал Нозевит няма нужда и от него. Иначе на мен взеха Нозевита за часове всичко кошери само 4те запасни майки и бе трудно ни те имат 1/2 междурамие пчели, може да ги видя под бройка![]()
IMG_20170322_202738.jpg.........
IMG_20170322_202824.jpg
Майко мила това от телефон да качваш снимки![]()
Започна градежа. 4 годишната майка изгради половин основа за 24 часа. И това само за 2 дни цъфтящи овошки. Дъщеря и е в ЛР основата хем е изградена на 1/3 хем проядена по телта. Такова чудо не съм виждал. Вероятно щото я сложих от топлата страна.
Благородно ти завиждам! Следя прогнозите по двете най–гледани ТВ.При вас от 5–6 дена няма по ниска температура от 13–16 гр.При мен само леската имаше хубави реси,но дъжда я изми.Наложи се да слагам пити с прашец/добре че съм стара къща,та се намират и такива пити/ Пилото от 3 рамки падна на 1 рамка,и тук –там на втората.Е,сега я слушам дългокраката на Нова,пак дъждове,дано да е улучила поне температурите.Няма цъфнало,няма напъпило при мен.СевероЗапада сте богопомазани тази година.Дерзайте,колеги!Гол ма борба се очертава.О бадиха ми се моите хора,че днес са започнали да разорават засетите площи с рапица–95% измръзнала.Сега трябва да отварям и сейфа с мед. После кой знае кой от сейфовете ще се наложи да отварям![]()
Този пост е редактиран от Гогол; 17.03.2017 в 21:08. Причина: НОВА ИНФОРМАЦИЯ
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))