Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6768

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Джанка, кайсия цъфтят, сливите и прасковите и те почти са разтворили.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Във Варна тръгна и мъртвата коприва .

Заслужил Автор
    Регистриран
    23.11.2014
    Пчеларски район
    krivodol
    Мерси Ники,само ще ги накапя с йод отгоре и повече няма да ги барам.Нозевита го свалят трудно,някои дори не са го пипнали.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Нозевит и Йод не се ли слагат за едно и също? Йод се ползва и за дезинфекция, но мисля че при положение че си ползвал Нозевит няма нужда и от него. Иначе на мен взеха Нозевита за часове всичко кошери само 4те запасни майки и бе трудно ни те имат 1/2 междурамие пчели, може да ги видя под бройка

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    IMG_20170322_202738.jpg.........
    IMG_20170322_202824.jpg
    Майко мила това от телефон да качваш снимки

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Започна градежа. 4 годишната майка изгради половин основа за 24 часа. И това само за 2 дни цъфтящи овошки. Дъщеря и е в ЛР основата хем е изградена на 1/3 хем проядена по телта. Такова чудо не съм виждал. Вероятно щото я сложих от топлата страна.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Джанка, кайсия цъфтят, сливите и прасковите и те почти са разтворили.
    Благородно ти завиждам! Следя прогнозите по двете най–гледани ТВ.При вас от 5–6 дена няма по ниска температура от 13–16 гр.При мен само леската имаше хубави реси,но дъжда я изми.Наложи се да слагам пити с прашец/добре че съм стара къща,та се намират и такива пити/ Пилото от 3 рамки падна на 1 рамка,и тук –там на втората.Е,сега я слушам дългокраката на Нова,пак дъждове,дано да е улучила поне температурите.Няма цъфнало,няма напъпило при мен.СевероЗапада сте богопомазани тази година.Дерзайте,колеги!Гол ма борба се очертава.О бадиха ми се моите хора,че днес са започнали да разорават засетите площи с рапица–95% измръзнала.Сега трябва да отварям и сейфа с мед. После кой знае кой от сейфовете ще се наложи да отварям
    Този пост е редактиран от Гогол; 17.03.2017 в 21:08. Причина: НОВА ИНФОРМАЦИЯ

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •