Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 74

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    ...последните месеци се занимавах да пиша софтуер за автоматизирани стратегии за търговия на световните валутни пазари (FOREX).
    А какво стана със софтуера за пчелното семейство, аз съм потенциален клиент, ако мога да му смогна на цената?
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    А какво стана със софтуера за пчелното семейство, аз съм потенциален клиент, ако мога да му смогна на цената?

Е ти с парите си с връзки и ще стане твоята работа бърже, аз пък чакам майската помоция,,подарена майка,,

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Е ти с парите си с връзки и ще стане твоята работа бърже, аз пък чакам майската помоция,,подарена майка,,
    Не знам дали тази година ще има промоции - имам доста заявки за майки, и повечето пчелари ги искат още през май месец. Така че тогава ще е голяма лудница и свободни майки ще се появят вероятно не по рано от средата или края на юли.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Не знам дали тази година ще има промоции - имам доста заявки за майки, и повечето пчелари ги искат още през май месец. Така че тогава ще е голяма лудница и свободни майки ще се появят вероятно не по рано от средата или края на юли.
    То и ГЕРБ така казваха миналата година за кандидата си за президент ,че ще го обяват тогава.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    То и ГЕРБ така казваха миналата година за кандидата си за президент ,че ще го обяват тогава.
    То да не би да си паднал от Марс, че да се учудваш на такива неща?

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    На този етап буксува .......
    Сам виждаш, че съм се захванал с уж по-интересни неща. Не мога да свърша всичко, което ми хрумва като идеи, така че си имам някакви приоритети кое след кое ще го правя.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •