Слънчо ме изпревари този път и му го признавам
както съм казвал до сега имам 40 дадан блата и ги гледам самичък от събота на неделя. от 3 години на сам ползвам услугите на Gordian tedm и съм много доволен от препаратите им. поръчвам си по телефона и разговора със сърбина направо си е голяма смешка но пък не може да се сърдя на човека че говори на развален Българскиважното е че е Български нали. за акара редувам super strip есента и matisan пролетта като винаги пролет си взимам и две опаковки със forsapil. цените са доста по-ниски от пчеларските магазини и доставката по еконта (5 лв) направо се стопява.
всичките препарати при доставка са произведени предходният месец а даже super strip когато го отворя е толкова силен че докато сложа всичките ленти и ме заблъсква и мен главата
За forsapil само мога да кажа че без него не мога да стартирам така пролета и средата на август за да имам силни семейства... направете съпоставка какво съдържа forsapil и какво съдържа Стартовита и си направете изводите кой е пъ-добър за пчелите.
Успешна година и от мене на всички.

важното е че е Български нали. за акара редувам super strip есента и matisan пролетта като винаги пролет си взимам и две опаковки със forsapil. цените са доста по-ниски от пчеларските магазини и доставката по еконта (5 лв) направо се стопява. 
Цитат