Добре колеги благодаря за бързите съвети,в събота ще си ходя и ще махна сиропа,ако не са го взели.
Добре колеги благодаря за бързите съвети,в събота ще си ходя и ще махна сиропа,ако не са го взели.
Тоя сироп като седи 3 дни в хранилката и става на пикоч. Аз ако съм, го изхвърлям по най-бързия начин.
Гарантирано отворите им са отпушени,защото преди да сипа на всеки кошери преглеждах дали са чисти и дали всичко е на мястото.А относно сиропа малко е студено да се развали толкова бързо сега поне споредн мен и той е 1-1-1(вода,захар и мед).Но в събота ще имам възможност да отида и ако на някой има още ще го махна и,ако времето е добро ще налея пак 150 грама .
От 5 години,като една от тях само съм помагал преди да си закупя мой защо?
Относно лентите 35 дена трябва да престоят в кошера преди да се отваря и поне 1 седмица преди да се слага магазин защото меда става негоден.Попитах за това защото няколко човека се опитват да ме обедят ,че не било добре,когато се слагат лентите температурите да падат под 15 градуса и за това.
И моите се мръщиха на нозевита,това ме принуди да накапя с йод тези които не бях третирал.Два пъти през 10 дена.
До сега винаги,когато съм давал са го вземали тази година за пръв път не искат,другите 22 кошера си го взеха без проблем но тези 3-те ...Явно и аз ще накапя с йод на тези ако довечера,като ида да им сложа сироп този си е още там.
А да попитам по-колко капки и в колко сироп ?
50 мил не ли много ако е на 4 рамки или на всичките еднакво?
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))