Преди години винаги почвахме подхранването със сироп около 15 март.Но това е за нашия регион в южните райони може и по-рано може би.
Преди години винаги почвахме подхранването със сироп около 15 март.Но това е за нашия регион в южните райони може и по-рано може би.
Аз на моите преди да застуди им сложих по една гръцка питка над главите да имат, вече е преполовена, като лами са. Какви ленти мислите да слагате тази пролет? Аз сигурно ще им сложа херба стрип.
Успех през новия сезон!!!
На мен ми препоръчаха от пчеларския магазин супер стрип ленти,тях ги взимали тази година най-много.
Успех на всички през сезона.
Здравейте,
Едуардо, в края на януари сложих питки. В края на февруари налях по около литър сироп 1:1+витамини. Тогава беше топло, а пчелите имат нужда от вода. Като сипваш сиропа, гледаш ли в предната част на хранилката /където влизат пчелите/. През есента пчелите си запушват всички дупки, да не им вее! Имам случаи в които са заклеели преградата. Бъркам с един нож и леко разрушавам прополиса. Провери да не е да имаш този проблем с не вземането на сиропа.
Поздрави, Г. Георгиев
Аз съм с ветерана Varostop.
Преди седмица бях в магазина на Централна гара, от там ми казаха за Херба стрип, че ще имат чак май или юни.
Преди да сложите някакъв продукт, първо вижте как действа а не да сложим нещо да отбием номера и после за какво ми умряха кошерите.
Хербал Стрип действа при висока температура на въздуха и за това не се препоръчва използването преди ЮНИ. И за другите препарати има отзиви и препоръки само някой трябва се се поинтересува.
Благодаря за разяснението, добре че си прочел и ни светна. В магазина питам защо няма, а те ми казват: амииииии незнам тогава ми казаха, че ще има
Вчера дадох по 200мл сироп с нозевит+,малко се понамръщиха отначало,но днес хранилките са сухи.
От както се позатопли го свалят няма проблем вече по 250-300 грама на 3 дена и няма проблем,сега в сряда мисля и аз да дам нозевит 2 пъти през 10 дена.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))