Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 166

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Читаво ще е да се разчита на бордови бус /4х4/ и ремаркето да поемат изцяло товара от платформите. Моя замисъл е 4 реда по 6 кошера с две изтеглящи се части на една платформа. Общо две платформи по 24 бр. Като пристигна на място, свалям двете платформи и ги спускам с ел. криковете на трупчета. После разтягам двете части и временния пчелин е готов. Прибирам си криковете и буса с ремаркето отпътува. Това относно транспорта. Логистиката и охраната друга работа. Където трябва, и трактор ще има. Днеска си купих ремарке - палатка 4,5 х 4 м с две спални места в ремаркето, има голямо предверие за работа. Като за начало.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Би ли показал какви ел. крикове имаш предвид?

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Би ли показал какви ел. крикове имаш предвид?
    Смятам сам да си ги изработя от винт и гайка, червячен редуктор и 12 V двигател. Най-добре на база стари лебедки от офроуд автомобили, ама са много скъпи, иначе имат сериозен въртящ момент.
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    ...Днеска си купих ремарке - палатка 4,5 х 4 м с две спални места в ремаркето, има голямо предверие за работа...
    На мен това ми е интересно. Ако има някоя снимка ще се радвам.
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Наблюдател
    Регистриран
    20.03.2016
    Пчеларски район
    Смолян
    Дай линк или снимки колега! И мен ме заинтригува.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Нещо подобно ще да е
    https://www.google.bg/search?q=%D1%8...w=1366&bih=672

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Нещо подобно ще да е
    https://www.google.bg/search?q=%D1%8...w=1366&bih=672
    Точно. Продаде ми го човека с оранжевата фланелка от снимките. Демонстрирал го е много добре на снимките. Като спрат валежите, ще се захващам с усъвършенстването му.Много е леко, с една ръка повдигам теглича и го местя, колата не го усеща.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Точно. Продаде ми го човека с оранжевата фланелка от снимките. Демонстрирал го е много добре на снимките. Като спрат валежите, ще се захващам с усъвършенстването му.Много е леко, с една ръка повдигам теглича и го местя, колата не го усеща.
    Колко струва това „удоволствие“? Ако е над 1000 лева не си струва, по добре малка каравана, че при някоя лента буря човек може да се събуди затрупан от бризенти в това ремарке....

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Цеко Виж публикацията
    Колко струва това „удоволствие“? Ако е над 1000 лева не си струва, по добре малка каравана, че при някоя лента буря човек може да се събуди затрупан от бризенти в това ремарке....
    520 лв, но разходите тепърва започват.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Според мен, който пръв измисли телепортацията на кошери, и вече евентуално ще може да забогатее от пчеларството.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •