Цитат Първоначално публикувано от Д.Тодоров Виж публикацията
Здравейте колеги!Нов съм във форума и разгледах обширно нещата в него. Но имам директен въпрос!!!
От три години се занимавам с пчеларство и имам 65 пчелни семейства,но вече ме лови страх да развивам ,защото цената на меда пада , голямата смъртност и ред други причини. Искам общо мнение според вас на къде утиват нещатата с пчеларството.Благодаря предварително
През годините назад във времето, имаше един значителен спад в цената на меда, че дори и липса на търсене на едро. Става въпрос за зората на демокрацията. Много от пчеларите по комунистическо, които все още са живи продължават със занаята и сега. Въпрос на личен избор е, кой ще продължи и за напред, а това напред е неизвестно и на дали ще има човек, който да ти даде точен и конкретен отговор. "Неведоми са пътищата господни"

пп Матеев, с неговите познания, може да ти развие в пълна степен, колко е неизвестно бъдещето. При него обаче нещата стоят по друг начин. Удря хикса и минава в друг бранш. При теб, мен и много други, нещата стоят по друг начин, та от тази гледна точка, няма как да го последваме
ПП Май отворихме работа на Трендафил. Сори! Подведохме се с двата му еднакви поста в различни теми.