Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 8 от 36 ПърваПърва ... 67891018 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 71 до 80 от общо 358
    Наблюдател
    Регистриран
    09.01.2011
    Другата седмица ще го понатоваря, че да видим как се представя. Имам да кова около 1000 рамчици. Та ще си покаже. Както Казва Кирил да сме живи и здрави, другото ....
    ROCK FOREVER

Наблюдател
    Регистриран
    02.03.2012

Коване на пчелни рамки с ел.такер

Здравейте колеги, купих си такер Novus 165 EAD, който може да кове максимум до 19 мм скоби и гвоздеи, мога ли с този такер да си кова и пчелните рамки. Оригиналните консумативи на новус са доста скъпи знаете ли някакви техни алтернативи и последен въпрос с този такер мога ли да кова 20мм- ви пирони при положение, че такера е оразмерен за 19мм-ви Благодаря ви предварително!

Такера който си купил мисля че работи и с консумативите на Спарки,но те се намират по трудно.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    С 19мм може да се сковават рамки.Не стават перфектно но става. Ама защо купувате такива такери дето хем трудно се намират, хем са скъпи консумативите. Има доста варианти за такери, които имат евтин консуматив. Последния си го купих от Лидъл на промоция около 50-тина лв беше и въобще не е лош кова яко с него скобите на райдер 35мм и става бетон, Иначе има и на бош има и на райдер има и още една камара измислени марки и маркови такери дето вършат работа.

Наблюдател
    Регистриран
    02.03.2012
    Цитат Първоначално публикувано от donboneti
    С 19мм може да се сковават рамки.Не стават перфектно но става. Ама защо купувате такива такери дето хем трудно се намират, хем са скъпи консумативите. Има доста варианти за такери, които имат евтин консуматив. Последния си го купих от Лидъл на промоция около 50-тина лв беше и въобще не е лош кова яко с него скобите на райдер 35мм и става бетон, Иначе има и на бош има и на райдер има и още една камара измислени марки и маркови такери дето вършат работа.
    Каква марка е този такер колега ?

Re: Коване на пчелни рамки с ел.такер

Цитат Първоначално публикувано от metbet
    Здравейте колеги, купих си такер Novus 165 EAD, който може да кове максимум до 19 мм скоби и гвоздеи, мога ли с този такер да си кова и пчелните рамки. Оригиналните консумативи на новус са доста скъпи знаете ли някакви техни алтернативи и последен въпрос с този такер мога ли да кова 20мм- ви пирони при положение, че такера е оразмерен за 19мм-ви Благодаря ви предварително!
    Този такер който си взел е само за тапициране,то си пише но не си погледнал.Ако можеш го върни и вземи за същите пари такъв за плоскости той кове това което ти трябва за кошерите.

довицйозо какво стана с рамките? защо не дойде чаках те в събота

Заслужил Автор
    Регистриран
    10.01.2011
    Пчеларски район
    Свищов
    Колеги,ползва ли някой от вас такъв компресор?

Проблема ми е следния-купен е преди две години,сложен е в склада и едва днес реших да го въведа в действие.
    При пускането му установих,че нещо в корпуса се троши.Отворих му капака и какво видях-мишките си направили гнездо около перката му и тя при пускането му се натрошила.Цял ден се ровя из нета,но сервиз за тая марка не намирам в БГ.
    Идеята на въпроса ми е следната-струва ли си да се напъвам да му търся резервна част/на мен ми изглежда прошибалка/ или да се хвана и да си сглобя нещо по яко.

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Симо-приятелю,не се тормози много,тая бутилка голяма-хубава, е цепиш по далжината и правиш едно барбекю,ПАЛАМУДА е от мене :D
    Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Мога и чартеж да пусна с някоя снимка.
    Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!

Страница 8 от 36 ПърваПърва ... 67891018 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •