Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 41

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    ..според мен фамилиите Иванов, Петров, Йорданов все пак не са реално съществуващи личности във форума!!
    Да не са реално съществуващи, а тази която си изпуснал умишлено е реална, но пък човека седящ зад нея не продава отвотки. Поне тази година поради събития съобщени в някои предишни постове.

Наблюдател
    Регистриран
    05.02.2017
    Здравейте и благодаря на всички съфорумци за ценните съвети, които ми дадохте. Хубава и полезна тема се получи поне според мен. Дълго време не писах, защото бях в процес на търсене на място за кошерите. Намерих. Днес го почистихме от храсталаци и вече съм готов за следващия етап - кошери. Всъщност изчистихме място поне за двайсетина кошера, но едно по едно. Мястото е на 30 км от София - с. Дръмша. Мястото е с лек наклон, изложението е юг - югоизток. Смятам да започна с два кошера, но сега следващият въпрос е готови кошери да търся, или нови и да ги заселвам Според мен по-добре е готови, но как се превозва това нещо не ми е ясно. Ако някой четящ тук има готови за продажба моля нека пише, да обсъдим как може да стане. Предварително благодаря на всички.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •