Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 41

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Сега да дам и аз моя съвет. За тези пари 200 - 250 лева за кошер, за който те съветват колегите, аз бих те посъветвал да прибавиш още 100 - 120 лв. и да идеш при Матеев да ти даде 4 отводки. Това март, април. Времето ще е топло и пчелите ще са в най - големия си мерак за развитие. Вземаш си 4 нови кошерчета и ги настаняваш. Моментално ги започваш на сироп. Първата ти работа е да научиш да различаваш майката от останалите пчели и търтеи за да я пазиш като работиш с тях - тоест бърникаш из кошера. Останалото ще ти го казваме в движение. Аз давам уроци безплатно на лични. Отговарям на всеки въпрос колкото си е възможно по обширно./ мераклиите от майсторите да ме изпитват чрез други никове ще им виждам IP адресите и ще им раздавам БАНички./ Успех.
    Според закона това е некоректна търговия . Слънчо , не можеш да предлагаш само един продавач .

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Според закона това е некоректна търговия . Слънчо , не можеш да предлагаш само един продавач .
    Тъй като не знам други продаващи отводки и първото име което ми дойде на ума беше на колегата Матеев. Но това, че съм казал неговата фамилия не значи, че отводките трябва да се вземат от него. На това място може да стои фамилия като Дончев, Иванов, Петров, Йорданов и так далее.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •