Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 41

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    13.03.2016
    Здравейте на всички, и аз съм кандидат пчелар от месеци чета форума и това ми е първият пост, досега нямах куража да задавам тъпи въпроси които някъде са обсъждани. Форума е станал доста голям и достигането до конкретна информация от новобранец в материята е доооста трудно, тъй като мнаго от темите са разводнени от лични спорове.
    А тази тема е СТРАХОТНА! Благодаря за смислените отговори! Искам да предложа на модераторите да я заключат като важна за начинаещи пчелари. За благодарност ще им изпратя 3л. дюлева ракия собствено производство(не е подкуп а награда)
    Още веднъж благодаря!!!
    И повече слънчеви дни

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Да не си помислиш че се натискам за ракия, но още един съвет - набелязваш си някои от най-старите теми във форума /ако можеш да се ориентираш по заглавието/ и почваш да ги четеш отначало. Разбира се, няма да приемаш всичко за истина, щото някои от писалите там след две-три години са се завъртяли на 180 градуса. Други пък, подозирам, че вече отдавна са забравили за пчелите. Успех!
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •