Все пак нищо лично към колегите в Родопите(само те си знаят какво добиват), нали. По-скоро към търгашите.
Май нямаме представа какво представляват Родопите? Ама давай да си говорим.
Свършиха ли нашите пчелини ,че рекламираме турците.Затова няма ме вътрешно потребление на мед. Затова няма ме култура на хранене и консумиране на мед и пчелни продукти. Занесох 1 буркан мед на зъболекарката ми , а тя ме пита за восък да прави кастанети
Аз бих използвал диканята за поилка......
Дори и да няма постояно капеща вода,при един дъжд ще задържи доста вода и няма да я пусне лесно..
Преди доста време по ТВ имаше забавно предаване.Два отбора по 5 учени трябваше да разгадаят по един старинен предмет.Професорите не можаха да разберът предназначението на паламарката....
Наскоро четох как, в Союза, правили експерименти с *Кървава мед*! На една опитна научна пчеларска станция, заедно с пчели, отглеждали и прасета. В захарен сиропът, редовно, слагали прясна кръв на животни, в различни пропорции - до пълно запечатване на пити. Центрофугирали, правили един куп различни био-химични анализи.
"По принцип нищо не е невъзможно..."
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))