Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8068

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от belerefon Виж публикацията
    Съжалявам да го кажа,но господа не ви ли омръзна да се въртите около едно и също нещо във всяка тема!Тези от вас,които са наясно що е български манталитет,смятам че е излишно да се хабят и да обясняват и дават наставления за случващото се в сектора и изобщо в България.Форума се е превърнал на раздумка какво представлява българският пчелар, а не на какъв трябва да бъде или какво е необходимо да направи за да постигне по-големи резултати и по-добър статус в обществото.
    Как да споделя човек в форума, като директно му казват, че е лъжец и няма нищо вярно в това което казва и само заблуждава останалите?Прочети как Гогол ме нареди вчера. Затова го местя в другия крачол и всеки да се управя самичък. Който търси все ще намери инфо.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Как да споделя човек в форума, като директно му казват, че е лъжец и няма нищо вярно в това което казва и само заблуждава останалите?Прочети как Гогол ме нареди вчера. Затова го местя в другия крачол и всеки да се управя самичък. Който търси все ще намери инфо.
    Тука няма да хване декиш, жалвай се оттатъка ( на другия бряг). За да не остават хората с впечатление за лъжа, помни какво пишеш и не го променяй.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Приятелче, сори че пак ти се намесвам и нищо лично. Ама в пчеларството всичко е измислено, изпробвано и проверено. Братята Хамериканци и Хавстралиици са изобретили и проверили всичко. И е доказано кое работи и кое не. Пробвали са възможностите на пчелите,колко и какво могат.... А това, че ти нещо си постигнал или си нагодил към твоя начин на работа и район, не значи че е нещо ново и велико. Твоя начин, при мен може да не действа, или в Гърция например. Пак ти казвам, нищо лично.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Този лаф е на Осман Дуралиев - един от най-великите български борци за всички времена, негова е и култовата фраза: "Партията рани - ний борим."

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Този лаф е на Осман Дуралиев - един от най-великите български борци за всички времена, негова е и култовата фраза: "Партията рани - ний борим."
    И това съм го казвал преди , сега умишлено го пропуснах!

А Различен и среден пръст да ми тури, все тая!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 13 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 13 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •