Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 232 от 807 ПърваПърва ... 132182222230231232233234242282332732 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 2,311 до 2,320 от общо 8061
    Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Цитат Първоначално публикувано от marianski Виж публикацията
    Какъв е този скандал тука?!?!?!
    Тук взех да се появавам по нарядко и съм изтървал края така да се каже!
    Гледам много нови лица ( вчера регистрирани, а вече ВИПчета), също гледам и нови модераторчета
    Хора всички сме изнервени от ниската цена на меда, но няма смисъл от скандали.
    Карай да върви,хем така някой си вадят кирливите ризи без да искат.В последно време Модераторите местят мнения от други теми и ги пляскат тука, хаотично и за това няма хронология и последователност на постовете,и кой какво казал, кога го казал ,на кого ,защо ......................ама поне от време на време се развеселяваме с бисерите на някой.
    Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Недялко Атанасов Виж публикацията
    Карай да върви,хем така някой си вадят кирливите ризи без да искат.В последно време Модераторите местят мнения от други теми и ги пляскат тука, хаотично и за това няма хронология и последователност на постовете,и кой какво казал, кога го казал ,на кого ,защо ......................ама поне от време на време се развеселяваме с бисерите на някой.
    Модераторите ги местят тези постове за да не се месят заяжданиците с основните теми. В следващият момент дори може и да се трият без дори да се дава обяснение. За тази цел си има достатъчно свободни теми, а и ЛС.

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Модераторите ги местят тези постове за да не се месят заяжданиците с основните теми. В следващият момент дори може и да се трият без дори да се дава обяснение. За тази цел си има достатъчно свободни теми, а и ЛС.
    А така,каза ли им го.
    Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Недей се обижда, свети Валентине!
    На тази трапеза си нов.
    Сипи си да пиеш от нашето вино,
    да видиш какво е любов!

Ще паднеш от коня, когато те тресне,
    и тройно ще бъдеш пиян.
    Без картички нежни и влюбени песни -
    това е свети Зарезан!

Такива сме ние от много години
    и Бог ни обича. Амин!
    Животът започва от влюбено вино,
    а не от един Валентин.

Автор
    Регистриран
    19.02.2016
    Пчеларски район
    Добруджа
    Признавам че ползвах гуглето , един храст - гърка при който бях , е гледал 400 кошера , та ми го показва храста и обяснява че било най-доброто за пчелите . Октомври имаше цвят , пирен . Там само бор , драка , маслини , кози и камъни - ако няма туристи ще умрът от глад . Има доста сериозен пчеларски кооператив доколкото разбрах . Най-лошото че имат само 3 марки гръцка бира и една не става . Цената която писах съм я видял в магазина на центъра на Пото( с ) , за 40 гр бурканчето съм сигурен защото си купих .
    http://www.greekfarm.gr/?product=%D0...0%B3-2&lang=bg

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от old_greyish Виж публикацията
    Признавам че ползвах гуглето , един храст - гърка при който бях , е гледал 400 кошера , та ми го показва храста и обяснява че било най-доброто за пчелите . Октомври имаше цвят , пирен . Там само бор , драка , маслини , кози и камъни - ако няма туристи ще умрът от глад . Има доста сериозен пчеларски кооператив доколкото разбрах . Най-лошото че имат само 3 марки гръцка бира и една не става . Цената която писах съм я видял в магазина на центъра на Пото( с ) , за 40 гр бурканчето съм сигурен защото си купих .
    А разбра ли, че продавачката е българка? Само дето не съм съгласен с това, че хората от остров Тасос ще умрат от глад. Точно от тези кози се прави сирене известно доста надалече. Точно тези маслини са известни по цял свят. Имат мед който е уникален за острова. Видя ли пчелина с над 100 кошера, който е на 3-4 километра вдясно от пристанището в Лименас - столицата на Тасос? Чул ли си за подправките? За кристалните води, та дори и за камъните за които говориш? Само камъни да изнасят и ще са по - добре от нас. Гледайте хубаво бе хора.

Автор
    Регистриран
    19.02.2016
    Пчеларски район
    Добруджа
    Да , знам че е българка , и на Гьола ходих , и домашни Стафидакос ядох - киселото им мляко не струва , сиренето е добро , зехтина е в топ 3 за екстра върджин - ама аз нали съм добруджанец , изгоря ми душата там , няма нищо равно и зелено . Не ми остана време да отида в пчеларският им магазин , пуста пукница . Корпусни кошери , Октомври бяха на един корпус на всякъде , гърка каза че хранят с питки ( аз го подпитвах дали не хранят сироп с водоноската ама не призна ) , същият е бил подвижен пчелар и се изумих като каза че ги карал къде Кавала - с ферибота това .
    Спамим май , ама ако трябва трий .
    П.П. Забравих - част от острова е затрита още в древни времена , и камъните им са добри , направо са рязали мрамор и на корабите . Интересно беше по пътя за мраморната кариера имаше кошери от другата страна на мантинелата - това при нас само казва " Ела ме натовари " .
    Този пост е редактиран от old_greyish; 18.02.2017 в 23:21.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Гледайте хубаво бе хора.
    А туй то! А ти, що не си отваря очите, когато гази в морето?

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    А туй то! А ти, що не си отваря очите, когато гази в морето?
    Тук говорим за Тасос, а аз не внимавах на Халкидики.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от old_greyish Виж публикацията
    .... Има доста сериозен пчеларски кооператив доколкото разбрах . ....
    Какво е това животно? С козите ли ходи?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Страница 232 от 807 ПърваПърва ... 132182222230231232233234242282332732 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 12 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 12 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •