Цитат Първоначално публикувано от npachovski Виж публикацията
Само едно нещо не мога да проумея как се е стигнало до това, че "повечето" пчелари както ги наричаш ти позволяват да им говориш така и то не за първи път? Ми даже лайкчета, благодарности под поста. Абе хора добре ли сте сериозно ви питам? Тоя тъп оня е тъп всички мълчете само аз ще приказвам. Само ти си компетентен, само ти имаш акъл, само ти ще си продаваш меда в чужбина. Изкара сума и народ малоумници,некадърници, мързеливци, лъжци и какво ли още не и всичко живо стой мълчи лайква постове и се съгласява. Ама тва дето го приказва преди много време за овчаря и овцете е верно деба. Хората са свикнали някой да им приказва какви некадърници са и да им го набива в главата с гегата и те смирено да се съгласяват с това даже видиш ли благодарни бре. Вие ма отчайвате като гледам колко смирени сте и това е само един форум. Ами хората навън и те така та и още по-зле. Ами как тогава искаме да се оправим и цена на меда, заплати, държава и т.н. Той стой и ви обижда вие малчите бе. Абе вие не можете да извоювате добро отношение към вас когато се обръщат с думата "повечето" пчелари и ви окачествяват като пълни олигофрени. А искате да се преборите за по-високи цени на меда. Вие изобщо осъзнавате ли какво става или само на мен ми прави впечатление това?

И ти вземи та си промени отношението към "повечето" пчелари, че си режеш сам клона на който седиш Ай със здраве нищо лично просто ми стана чудно как никой не се обади.
Малко уточнение -тази зелената " чавка " , значи " благодаря за информацията " а не " благодаря за определението/отношението " .
Иначе тя е ясна , по Илф и Петров - няма да се състои междугалактическият шампионат по шах във Васюки ( поучителна история ) и лафа за спасението на давещите се .
Бях на Тасос миналата година , около 9 евро беше буркан боров ( pine ) мед ( по-малко от килограм ) - имаше вариант за туристи , 40 гр бурканче за 95 цента . Боров мед - нищо особено на вкус ( дори за мен беше по-лошо от боровият мед ( вид сладко ) на баба ми ) ама гърците са си свикнали и си го предпочитат . Бях им занесъл слънчоглед и юнски мед с лавандула , не го харесаха - кристализирал бил ( края на Октомври ) значи не бил в ред . Мисълта ми е че ние нямаме култура на консуматори ( да си предпочитаме нашето и да държим на качеството му ) а сме тръгнали да оправяме международната търговия . Както и да е , тя стана манджа с грозде - изкупвачите казват " много инверт в пробите " , дружествата казват " немски пестициди дето се разпадат на антибиотици има " - а хвани му края ?