Здравей те колеги искам да попитам някой имали впечатления или да е ползвал това задвижване за центрофуга.задвижване на центрофуга.jpg
Здравей те колеги искам да попитам някой имали впечатления или да е ползвал това задвижване за центрофуга.задвижване на центрофуга.jpg
Това лято вадихме меда на двама колеги с това задвижване и нямаше проблеми. На единия колега въртеше 12 рамкова центрофуга. Вероятно и ти ще слагаш радиален барабан![]()
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Това задвижване от Добрич ли е ? Питам , защото аз имах ядове с тях / повреди се още щом я пуснах / , и още други проблеми с кошницата . При мен захранването беше направено абсолютно неграмотно. Наложи се да и се преправят доста неща. Дано на колегата от снимката с кошницата да няма проблеми с падащи рамки при въртене . Успех на всички.
Ще го слагам на центрофуга за 3 ДБ или 6 магазини рамки, малка е и не ми се върти на ръка затова питам дали има достатъчно мощност, защото като гледам такова малко моторче дали ще я развърта. Също ме интересува , като спреш захранването позволява ли коша да се върти по инерция или веднага спира?
Отдавна никой не е писал за центрофугите от Червен бряг.
Моля за мнения от собственици - плюсове и минуси, ако сте ги купували по програма имало ли е проблем с документите?
Предварително благодаря!
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Убеден съм , че е дв. от винтоверт . Редукторът е планетарен.Както казах захранването беше неграмотно изпълнено . Схемата беше от любителските дето си ги купуваш на части и си я сглобявш вкъщи. Симистор в първичната намотка на един измислен китайски трансформатор . Смешното беше и поставения вентилатор от компютър захранван от стабилизатор на 5 волта , при намаляне на боротите на центрофугата намалят и оборотите на вентилатора. Общо взето схемата издържа около 5 минути при празна кошница. Идеята за дв. от винтоверт е добра и ползвам такъв от години .
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))