Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 11 до 17 от общо 17
    Заслужил Автор
    Регистриран
    21.03.2011
    Колеги какво ви бърка защо Иван си продава сандъците и защо не ги е изгорил и колко пчелни семеиства са умрели вътре.Има колеги които не могат да си позволят нови кошери и ще ги купят, ще си ги дезинфикцират със соде и с горелката и ще си ги ползват поне още 5-6 години.Аз до 70 кошера само стари сандъци съм копувал и сега ползвам някои от тях, не всички имат възможнаст да си купуват нови кошери, а и новите са на безбожно високи цени.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Съгласен съм с колегата Лазаров. Честно казано, ако бях на мястото на бачо Иван, не бих се разделил с тези кошери. Колкото и стари да са с малко дезинфекция и ремонт ще станат като нови.

Наблюдател
    Регистриран
    23.03.2011
    нищо им няма на кошерите,както каза колегата по горе,отвътре пърлачката,отвън шкурене и боя за кошери и няма да се познаят,грубо за още по 5 лева на кошер ще светнат.

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Lazrov
    Колеги какво ви бърка защо Иван си продава сандъците и защо не ги е изгорил и колко пчелни семеиства са умрели вътре.Има колеги които не могат да си позволят нови кошери и ще ги купят, ще си ги дезинфикцират със соде и с горелката и ще си ги ползват поне още 5-6 години.Аз до 70 кошера само стари сандъци съм копувал и сега ползвам някои от тях, не всички имат възможнаст да си купуват нови кошери, а и новите са на безбожно високи цени.
    Колега Лазаров, искрено съжалявам, че не разбрахте въпроса ми към Бачо Иван! Извинявам се за спама, но и друг път съм писал,че трябва да се вниква във въпроса или отговора, а не да си ги пускаш едни мнения едва ли не само заради това да кажеш нещо!

Тия трите жълтите на снимката ми ги подариха. Бяха много по зле от горе коментираните. Газова горелка вътре и вънка, шкурка, някоя и друга нова дъсчица, боя и сега пчеличките втора година не се оплакват. Кошер та дрънка !
    Тази земя, по която тъпча сега,
    тази земя, която пролетен вятър пробужда,
    тази земя – не е моя земя,
    тази земя, простете, е чужда.

Потребител
    Регистриран
    04.10.2010
    продавам пч.кошери със семействата-няма снимки.за контакт 0899447273 шабла

Потребител
    Регистриран
    04.10.2010
    Цитат Първоначално публикувано от ivan5555
    продавам пч.кошери със семействата-няма снимки.за контакт 0899447273 шабла
    вече са продадени

Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •