Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
Цеко,не мой с рогите!!! Помня твоите писания,със снимки на кошерчетата ти преди години и воплите ти.А защо си мислиш че ти никога няма да изпаднеш в положението на нашия колега?Не ти го пожелавам това.Замисли се дали е само той.Или само той и още няколко колеги имаха доблестта да си го кажат открито,пред целия форум и Апи......./не им знам името защото са ми безинтересни/.Сигурно има десетки от този форум с по 100–150 тенекета с мед в гаражи и мазета непродаден.Но мълчат и не вземат отношение с надеждата че на тях ще се обадят и ще им изкупят меда на обидни цени.Да се погледнем тук,в този малък обществен кръг,след това извън него и ще разберем защо дереджето ни е такова.Това си личи особено в тази тема.Може да се пише още много,но не искам да нажежавам обстановката.Така че, въпроса ти беше много неуместен ако си от нашата гилдия!
Защо си мислиш че не съм изпадал в положението на колегата данков64 ? Сезон 2015 и аз се опитах да си осребря труда по подобаващ начин, но ударих греда - вместо да спечеля определена сума, по ирония на съдбата загубих почти същата, но поне успях да хвана „последния влак“, т.е. да си реализирам пордукцията преди цената тотално да се срине или пък да стигна до там да взимам заеми за да преживявам. Но както се казва в лафа „Курназ не пищи и будала в кръчма не влиза“ тихомълком си извадих съответните поуки, най важната от които е, че цената е тази която е сколнен да даде купувача (без да се интересува какво се пише по форумите, разни доклади и т.н.), всякакви други приказки и размишления са от сорта „Кучетата лаят, но кервана си върви“....