Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 4230

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от freddie46 Виж публикацията
    Петък,събота и неделя-пролет.Днес сутринта излизам на терасата да си пия кафето и гледам-вали си един хубав сняг и трупа.Беше наваляло 4-5см. и продължава.Времето е много топло и едва ли ще се задържи.
    Поздрави:Цветан Димитров
    Наборе, ти си като Наполеон бре. И той е писал в няколко форума едновременно.
    пп. И да го пейсниш и в групите.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Наборе, ти си като Наполеон бре. И той е писал в няколко форума едновременно.
    пп. И да го пейсниш и в групите.
    Някои пишем в няколко форума, а други явно четът в няколко форума, Атанасов!

Почетен Автор
    Регистриран
    18.07.2011
    В Русе също вали сняг, има 4-5 пръста натрупало. Пътищата отново побеляха. Като гледам следващите 10 дни ще си е същата зима. Добре ще им сложих медец над главите и се надявам да издържат на зора.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Не съм още ги ровичкал.Не дойде ли март не пипам.Имам и аз жертви,но не са много.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от iliew Виж публикацията
    Някои пишем в няколко форума, а други явно четът в няколко форума, Атанасов!
    Вярно е. Аз само чета, защото ако взема да пиша ще получа раздвоение / пази боже -разтроение /на личността. Освен това ще забравя, какво съм лъгал в единия, какво в другия.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Вярно е. Аз само чета, защото ако взема да пиша ще получа раздвоение / пази боже -разтроение /на личността. Освен това ще забравя, какво съм лъгал в единия, какво в другия.
    Сакън! Ще вземе да ти се рои личността, та да я гоним по дърветата!

п.п. Оспамих малко, но Чанко е виновен.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Защо , всеки не си гледа региона ?
    При мен едно , при колегите от Монтана друго .
    Климат .

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Според мен е от пръсканията.Пчелари с 20-30 годишен опит казват че такова чудо не са виждали никога.Пчелите ги няма а където не са избегали са на дъното УМРЕЛИ.Сега колеги биха казали ,защото съм слаб челар или не съм ги зазимил с много пчела.Това не е вярно тук в сайта може да се прочете със задна дата как имах пило на 9 рамка даже септември.Сега същия тоя кошер дето имаше 9 рамка с пило е празвн само мед.ПЧЕЛИ НЯМА

Почетен Автор
    Регистриран
    28.05.2013
    Пчеларски район
    Карлово,Своге,Храбърско
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Според мен е от пръсканията.Пчелари с 20-30 годишен опит казват че такова чудо не са виждали никога.Пчелите ги няма а където не са избегали са на дъното УМРЕЛИ.Сега колеги биха казали ,защото съм слаб челар или не съм ги зазимил с много пчела.Това не е вярно тук в сайта може да се прочете със задна дата как имах пило на 9 рамка даже септември.Сега същия тоя кошер дето имаше 9 рамка с пило е празвн само мед.ПЧЕЛИ НЯМА
    Щяхме да ходим трима колеги пчелари на изложението в Пловдив, но единия се отказа защото от 100семейства, 100% мъртви. Изследвал меда, пълен с пестициди. Това ми каза!

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Ако отводките са Фарар и цената е без ДДС - цената е нормална/реална.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •