Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
Здравейте. Пътувах няколко дни и сега виждам, че от Апитрейд сте ми отговорили. Вашите отговори не ме задоволяват но това си е мой проблем. Колкото до въпроса който не сте разбра, ще дам разяснение. На графиката се вижда, че ДА има спад в цената но той далеч не е 25%. Изкупвачите в БГ ни смазвате като използвате тенденцията на спад в цената на международните пазари и сваляте цените до такива нива че ......

Опитвате се да изкривявате думите ми и да ме правите смешен като казвате, че си мисля, че посредством скриване на обяви във форума може да се влиае на международните пазари. Повтарям, скриването на обявата ви беше един съвсем интелигентен начин да изразим нашето отношение към съдържанието и. Моята идея беше да ви "светне лампата" и съм сигурен, че съм постигнал целта си.
Искам да обърнете внимание, че говоря за неща свързани със всички фирми изкупвачи и не упреквам персонално вас, а упреквам целия ви сектор.
Радвам се, че ни обръщате внимание, но и знаете какви са рисковете от това. Все повече изпадате в ситуация със трудни, че и невъзможни отговори.
На въпроса защо сте лошите, ще ви отговоря така - " Каквото повикало, такова се обадило" Искам да кажа, че не може да се подигравате по всякакъв начин с труда ни (измислени проблеми със изследванията, не спазване на никакви срокове, не спазване на уговорки за цени, цени на най-ниското ниво в Европа) и да очаквате друго отношение.
Благодаря.
Привет,

По отношение на обявата - ясно призовахте да бъде скрита, за да не я четели другите "изкупвачи", защото с очите си сте виждали как преди след наша обява цената падала - сам го казахте. Това с лампата няма какво да го коментирам, стратегията ни за ценообразуване по една или друга причина не се определя от форумите. С тази обява или без нея, нещата не се променят по никакъв начин. Щом виртуалните палци нагоре и надолу Ви карат да се чувствате по-добре, аз нямам нищо против и това не ни обижда. Нека в тази връзка и аз Ви попитам нещо - колко от изкупуващите фирми в момента въобще изкупуват и на какви цени? Разбрахме за гърка и Апимел, но нима в България сме само ние тримата? Ако цената тук беше толкова нереално занижена в сравнение с останалите страни, къде са останалите български купувачи и на какви цени изкупуват, дори не говорим за идване на чужди отвън, които биха били примамени от големите маржове?

Относно "каквото повикало, такова се обадило" - Вие продавал ли сте мед на Апитрейд? Бил ли сте излъган от нас с измислени проблеми с изследвания, не спазване на уговорки и т.н.? Има ли тук друг такъв, почувствал се ощетен, излъган от нас или получил подигравателно отношение? Ако има такъв, нека да каже и лично ще му се извиним.
Считате ли, че някаква част от информацията, която се съдържа в мненията ми в този форум, все пак би била полезна за някой? Пак Ви припомням писмото до Мария Габриел, което писахте, и въпросите в него. В крайна сметка у Вас, а видно и от палците надолу и у част от останалите потребители, има необходимост от субект, към когото да насочвате неудовлетворението си от сегашната пазарна реалност. Аз винаги съм се изразявал добронамерено и отделям от времето си да пиша тук, защото вярвам, че е редно да има нормално общуване между продавачи и купувачи, каквито в крайна сметка сме, да се обсъжда ситуацията, идеи, препоръки и т.н. Заставаме с името си като независима фирма, не като представител на когото и да било друг, и носим отговорност единствено за собствените си думи и действия. Сред преработвателите, както и сред пчеларите, има всякакви хора - честни, лъжливи, добри, лоши. Това е така във всеки един отрасъл в България.

Опитах се да отговоря на въпросите Ви относно тълкуването на статистическите данни на разбираем език и с аргументи. Това дали Ви харесва на Вас, на нас или на когото и да било в сектора, за съжаление няма никакво значение за пазарните реалности. Нямам намерение и не желая да влизам в конфликт нито с Вас, нито с когото и да било, още по-малко по интернет форумите - за нас е важно отношението на хората, с които реално имаме търговски взаимоотношения, а с дървени философи и откровени простаци държавата ни е пълна така или иначе и това не е никаква новост, за да й обръщаме внимание.

Останете си със здраве!
Поздрави