Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 781

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Жълта статия отвсякъде - медиите обичат да драматизират максимално, за да има кой да им чете тъпотиите....аз също съм в тази отчайваща класация с ДО 50% смъртност - от вчерашното дъ файнъл каунтдаун, съм с 6,67% смъртност, т.е. съм в границите до 50%....има време още до пролетта - но чак такива общонационални трагедии да се публикуват - много плитко.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Жълта статия отвсякъде - медиите обичат да драматизират максимално, за да има кой да им чете тъпотиите....аз също съм в тази отчайваща класация с ДО 50% смъртност - от вчерашното дъ файнъл каунтдаун, съм с 6,67% смъртност, т.е. съм в границите до 50%....има време още до пролетта - но чак такива общонационални трагедии да се публикуват - много плитко.
    ЪЪЪ?! Не ги брой повече - шегувам се
    И защо така? Извини ме, ако вече си споделил, но не съм прочел!

Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Е нали ще трябва да се иска де минимис.

Заслужил Автор
    Регистриран
    08.02.2014
    Няколко кошера умрели от глад без да докоснат питката която им сложих преди коледа Защо не са яли Другите семейства ядат нормално

Почетен Автор
    Регистриран
    06.05.2015
    Пчеларски район
    с.Дебнево,общ.Троян,обл.Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от nyanakiev Виж публикацията
    Няколко кошера умрели от глад без да докоснат питката която им сложих преди коледа Защо не са яли Другите семейства ядат нормално

За да не са яли питките е имало някакъв проблем с тези семейства.Аз като видя,че някой кошер не си яде питката винаги имам едно наум.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •