Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 21 до 30 от общо 164

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    27.03.2017
    Под базов имам предвид с тези размери и параметри, а екстрите си ги има и на него, незнам кое ще да е екстра според вас, но може да се обсъди.

Наблюдател
    Регистриран
    27.03.2017
    Нямам количесва, че да извършвам продажби просто предложих един вариант, който би могъл да бъде постигнат при проявен интерес. Успех на всички не държа да се избира винаги българско, в повечето случаи е по рентабилно вносно това го знам от опит. Още веднъж успех и поздрави.

Почетен Автор
    Регистриран
    05.10.2012
    оф не издържах и аз ...
    Мойта "машина" за рязане на фибран е направена от захранване на компютър /имам и ми е без пари/, две съчмени релси за чекмедже /4 лв./, кантал с дължина 70 см, старо ПДЧ за подложка /без пари/ , една пружина /2 лв./, и една дървена гредичка за отгоре. Цялата конструкция се сглобява за 10 мин в гаража и лично на мен ми стъпа 6 лв. От тук нататък всеки може да си импровизира като добави прав ъгъл и т.н., а който няма захранване спокойно може да си ползва трафа за лепене на основи, или да си купи от tsc1 поне неговия продукт е качествен според колегите които са го закупили.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Хайде да изясним нещата, че нещо бозата, която се създаде не ми харесва! Обичам стройната организация, създавам си я в работата си и се придържам към нея.
    Какво имаме до тук?
    1. Предложението на украинеца, изяснени неща около транспорта и плащането на машините.
    2. Предложението на колегата @tonteriq.
    3. Предложението на @drumev да ги доставя той от Украйна.
    4. Разни предложения за ТНТМ изпълнения.
    За това всеки има глава и да решава на какво се спира. Повтарям отново:
    Моля всички, които искат да участват в колективната доставка на украинската машина да го потвърдят на ЛС. Последен срок - неделя.
    Ако се съберат 5 и повече машини, внасят се парите и задействам поръчката. За по-малко не си заслужава, тъй като ще се вдигнат още разходите по превода на парите и транспортните разходи.
    Ако някой друг проявява желание да се заеме с правенето на машини или доставката им да си каже и да поема нещата в свои ръце. По-нататъшното спамене по темата намирам за излишно!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    А аз си мислех, че се събраха бройки за един контейнер.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от nikawr Виж публикацията
    оф не издържах и аз ...
    Мойта "машина" за рязане на фибран е направена от захранване на компютър /имам и ми е без пари/, две съчмени релси за чекмедже /4 лв./, кантал с дължина 70 см, старо ПДЧ за подложка /без пари/ , една пружина /2 лв./, и една дървена гредичка за отгоре. Цялата конструкция се сглобява за 10 мин в гаража и лично на мен ми стъпа 6 лв.
    Колега, моли се да те изтрият, че току-виж, те е налазила някоя комисия, за налагане на Дънпинг на пазара.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Колега, моли се да те изтрият, че току-виж, те е налазила някоя комисия, за налагане на Дънпинг на пазара.
    За колегата незнам какво и защо би го налазило, ама по-скоро тебе може да те "застигне" някое БАН-че...

Почетен Автор
    Регистриран
    05.10.2012
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    ааа разлседват ме за монопол, ама е комисията дето разследва картела за горивата за наличие на такъв, така че няма страшно - НЕВИНЕН!!!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Току що тествах машинката. РЕЖЕ. Със зарядно за акумулатор, работи добре. Утре ще монтирам плота и цеха за нукове -тръгва.

Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •