Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6828

Разгънат преглед

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Domingo61 Виж публикацията
    Да споделя и аз занимавам се от една година и нещо с пчели.Имам четири броя кошери и вчера ги отворих да видя дали са живи.Слава богу всички мърдат има живот.Започнах с един кошер направих отвотки без някой да ми помогне.Само с четене във форума успях да се справя.Приятели пчелари имам много но когато ги питам нещо все нещо мънкат и не казват нищо.Много често съм във форума и има много неща които ми казват какво да правя.Утре смятам да ги отворя и да им сложа Апифонда. Четох някъде че таблите се обръщат и слагаш храната.Мисля че това е добър вариант и удобен.
    Браво! Чета и си мисля, че ако бяха повечето начинаещи като теб, занаята ще просперира. На доста от новите е необходимо много да се обяснява, а те не се стараят да вкарат поне малко своя мисъл. Ето това те прави по-различен от много други! Що касае приятелите, вероятно ти ги имаш за такива, те не са на токова мнение, щом не са оказали помощ.

П.П. Що касае обръщането на таблите, това е много подходящо, особено, ако ще слагаш цял пакет от Апифонда, защото най-малката разфасовка е 2,5кг., което е доста обемно.
    Този пост е редактиран от kuline; 31.01.2017 в 20:26. Причина: допълнение

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •