Дано колегата Георгиев да няма нищо против. Специално за Валентин, да му е пълно щастието.
"Здравей приятелю,каквото и да ти кажат тук в групата има много добри пчелари,но ще ти кажа само едно,много хора си малчат,но повярвай ми положението в някои региони е трагично говоря за 100%смъртност без видими причини,не е нито акар нито нозематоза нито някяква позната болест,имам приятел от елхово който е огромно име в пчеларството и постоянно контактувам с него ,за област Хасково е същата работа,говоря в цифри,негавият пчелин се състои от 65 семейства от нова година насам са останали 15 но и те заминават ,още двама негови комшии са им умрели по 40 45 семейства при положение,че имат по 60 80 ,друг има от 200 200 загинали,това е само в някои региони,огромни семейства се сгромолясват без никаква видима причина,при мен заминаха 11 до тук от 55 и повярвай ми време за умирачка има още,никой не тръби за това,но съм сигорен,че това ще е голям погром в сектора,като му върнат резултатите от пробите в Германия ще информирам,иначе имаше дадени такива в Франция инищо не познаха само се усъмниха,че става въпрос за Акароза,не Вароатоза,това е вид акар който живее в трахеите на пчелите,но е нетипично за БГ,така,че ако науча от моя човек нещо ще кажа...ГОСПОД ДА ПАЗИ СЕКТОРА."
От фейса.