Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Ако искаш, сподели детайли. Не вярвам само да те е попитал, дали ти е наличен меда!
    Останах учуден когато го видях да ми звъни, понеже имахме едни разправии относно една друга сделка с мед преди около две години и мислех че ми е сърдит, но точно това ме попита „дали съм си продал меда“ и като разбра че съм го продал уж между другото взе да ми се оплаква че няма търговия и цена на меда, но въпреки това купувал на цена около 3,60- 3,70 лв. без проби и договори (последното не е много сигурно). Пак казвам човека е търговец на местно ниво и не е от ранга на Апимел , Апитрейд и др. подобни. Но факта че ми се обади е ...... много интересен?

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Цеко Виж публикацията
    Останах учуден когато го видях да ми звъни, понеже имахме едни разправии относно една друга сделка с мед преди около две години и мислех че ми е сърдит, но точно това ме попита „дали съм си продал меда“ и като разбра че съм го продал уж между другото взе да ми се оплаква че няма търговия и цена на меда, но въпреки това купувал на цена около 3,60- 3,70 лв. без проби и договори (последното не е много сигурно). Пак казвам човека е търговец на местно ниво и не е от ранга на Апимел , Апитрейд и др. подобни. Но факта че ми се обади е ...... много интересен?
    Благодаря ти!
    Добре е да се споделят такива детайли, за да сме информирани ние, както и прекупвачите, за да им е ясно, че не сме в невидение. Освен това, да не си мислят, че всички техни аркадаши, спазват предварителните им договорки, що касае цената на меда!

Забранен
    Регистриран
    12.09.2014
    Благодаря ти!
    Добре е да се споделят такива детайли, за да сме информирани ние, както и прекупвачите, за да им е ясно, че не сме в невидение. Освен това, да не си мислят, че всички техни аркадаши, спазват предварителните им договорки, що касае цената на меда!

Че да не вземем и ние Пчеларите да направим един Черен списък

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от tihmr Виж публикацията
    Че да не вземем и ние Пчеларите да направим един Черен списък
    Може и това да стане! Ама да не се връщаме толкова назад в годините, че амнезията ни гони. Ако се наложи - правим рефреш.
    Има една лоша подробност, както сред прекупвачите, така и сред нас има изтърсаци, които ще изпортят работата.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Щот наще търгаши не ги бръсне никъде, никой за нищо. Кой ще им обърне внимание. Имат си една връзка за търговия от 10-20години.....и тва е.

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Пчеларски район
    Добрич
    Аз по скоро си мисля, че много малко от нашите прекупвачи са независими и сами си търсят пазар.
    Вероятно повечето са представители на някоя западна фирма и си въртят синджира заплатите вървят пък ще работим като каже началството.
    Защото си мисля не е нормално да държиш персонал на заплати, а да се подпират по цял ден и да не ти пука и да не търсиш пазар на други места.

Заслужил Автор
    Регистриран
    24.08.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Щот наще търгаши не ги бръсне никъде, никой за нищо. Кой ще им обърне внимание. Имат си една връзка за търговия от 10-20години.....и тва е.
    Матеев би редно да сложиш знака си за обида,ако човета беше казал нещо за отводките ти,за майките ти!Но щом го слагащ за прекупвачите значи си в играта с тях!!!

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от icofly Виж публикацията
    Матеев би редно да сложиш знака си за обида,ако човета беше казал нещо за отводките ти,за майките ти!Но щом го слагащ за прекупвачите значи си в играта с тях!!!
    Аз съм борец за справедливост, но все си оставам неразбран .....

Никой не заслужава да бъде обиждан, още повече от хора, които хал хабер си нямат какво се случва в чуждото канче. Със същия успех бих сложил кръстче и на някой друг, ако те беше обидил несправедливо.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Аз съм борец за справедливост, но все си оставам неразбран .....

Никой не заслужава да бъде обиждан, още повече от хора, които хал хабер си нямат какво се случва в чуждото канче. Със същия успех бих сложил кръстче и на някой друг, ако те беше обидил несправедливо.
    Как да те “разбираме“ преди 2 месеца когато ревеше против фирмата от Раковски? Тогава за какво беше борец? В чие канче гледаше ти?
    П.П. И самода допълня (че да не излезе, че защитавам фирмата от Раковски). За мен и фирмата от Раковски са търгаши. Не може да дойдеш да вземеш проби на 25 човека. И след 2 месеца тихичко да се върнеш, да натовариш най-едрите количества мед на 10-15 човека. И да оставиш другите 10-ина пчелари да ти се молят като просяци да им вземеш меда. За мен това е цигания и търгашество.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Добре е да се споделят такива детайли, за да сме информирани ние,
    Аз това го „пеем“ от както приключи сезона миналата година (и стартира новия сезон на продажбите), но 99% от колегите си траят когато направят успешна сделка, само ако нещо ги прецакат прекупвачите почват да ревът кански....

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 14 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 14 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •