Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
Е не ми дръж тон, де
Дано думите ти отговарят на името ти.
До колкото си спомням, каза, че си продал меда си, още началото на декември, когато ни събра данните, за да ги предадеш някъде си. Да звъннаха ми и най-любезно ми обясниха колко са сериозни и как ще процедираме, пробите еди кога, купуването еди кога - ядец. От първата определена дата мина месец и половина. След това ги търсих два пъти и все отлагаха с измислени 1001 причини. По телефонния номер открих, коя е фирмата - Ловеч, поредните "сериозни и коректни" прекупвачи. За това ти казах да не ни вършиш мечешка услуга. След като си продал меда си, ами свържи ни по същата схема с тия, които ти купиха меда.
През това време ми се обаждаха от Апитрейд да идват за проби, защото бях се записал - отказах, защото чаках "сериозната" фирма от Ловеч
Като чета споделеното от Апитрейд се хващам за главата.
А, човече не ми приписвй неща които не съм казал, не съм казвал че съм си продал меда - това което казах, е че съм им дал проби и се бяхме спазарили с хората(за цената). Искаха да купят още липов мед, а не искаха те да пускат обява и дори не искаха да пусна обява от тяхно име. Аз просто ви свързах без каквито и де е други ангажименти от моя страна към когото и да е - звънят ви, говорите се разбирате се както за цени така и за другите условия около сделката, просто ви споделих че цената която предлагат за липа е от 5,30 до 5,50 според нивата на полена. Проби от мен и колегиет идваха да вземат още през ноември, а едва вчера са идвали на село и са купили меда на колегите, на цена от 5,50лв/кг. без ДДС за липа.
Това е и сайта на фирмата:

http://www.bg-qualityhoney.com/bg/

п.п. Истински ще се хванеш за главата ако надникнеш в нечия ФАБРИКА/в мазето под дърводелната/, за декристализация на мед и преливането му от тенекии във варели... - и да подчертая, че тука никого не визирам, че поглеж и някой други взели да се припознаят и да скочат като ущипани девици!!!