Аз като гледам и в другия форум реагират по същият начин на темите му както и тук. Веднага още след първите му две мнения се намери някой да му каже " тва са пълни глупости, но нямам време да споря с теб" но той е развил темата до 10 страници въпреки, че са се отнесли към идеята му така както рости казва, че е правено и тук. Там също едва ли всички който спорят с него имат неговите възможности. Не мисля, че е правилно като администратор и главно действащо лице на форума да ни заебе така без дори и да каже какво го е накарало. По скоро на нас може да ни е обидно. Не един път е обяснил как не трябва да се взимат бизнес решения обвързани с емоции и във форекс форума е обяснил точно това. Според мен се разделя емоционално с нас и пчеларството за да може да вземе следващото си бизнес решениеа щом Матеев не вижда бизнес сред в пчеларството какво остава за повечето който нямат неговите бизнес умения дали си струва?
![]()

а щом Матеев не вижда бизнес сред в пчеларството какво остава за повечето който нямат неговите бизнес умения дали си струва?
Цитат