Аз на мястото на Матеев, бих се чувствал неприятно на страниците на форума. Десетки са потребителите които всячески искат да покажат че " са по знаещи и можещи от милионерчето". Още десетки са тези които само търсят кусури в обществената му дейност в сектора. С настоящата тема искам да предизвикам всички да се замислят относно поведението си на страниците на форума. Да попитам КОЛКО МИЛИОНЕРА ( УСПЕЛИ ХОРА В БИЗНЕСА) СА ВИ ОТДЕЛИЛИ СТОТИЦИ ЧАСОВЕ ВРЕМЕ ЗА ДА ВИ ПРЕДСТАВЯТ ТЕХНИЯ НАЧИН НА МИСЛЕНЕ, ЗНАНИЯ, НАЧИН НА РАБОТА И Т.Н.?
Колко човека познавате със знания за пчелите като "скутелатора"?
Не ви ли липсва креативността на " м-пчелари"?
Да продължавам ли? Няма смисъл.
Някой не са съгласни да има група с ограничен достъп и може и да са прави.Аз бих се чувствал добре в такава група и не биха ми липсвали спама, лошото отношение, безсмилените въпроси отправени от тотални мързеливци които не са прочели една страница пчеларска литература или от форума но искат да им се помогне ВЕДНАГА. Не биха ми липсвали некомпетентните мнения на хора с един кошер взимащи отношение по въпроси свързани с промишленото (едрото) пчеларство. Не знам, може би трябва да приема нещата такива каквито са и да не ми пука. Да ама не съм такъв, а дали това не е моя грешка?......
Както и да е. Ще се радвам ако нещата се променят и някои от хората спрели да пишат се завърнат.