Благодаря за конструктивната критика Йорданов!
Този кошер е само добро пожелание за 2013 и определено ще го преработя съобразно препоръките ти за изтичане на водата по елементите.. Другите кошери ще ги изпълня точно по документацията на Димитър Бонев.
Всъщност е голямо мазало в главата ми в момента- благодарение на Лалов и Зарко намерих материал в Ракитово. Обаче навсякъде чета, че не е добра идея да се хвърлям на много кошери в началото. От друга страна не си заслужава да инвестирам пари в машини, ако няма да направя поне 50-60 кошера, пък и за по-малко не мога да взема материала на добра цена..
Сега се чудя дали да купя 5 готови кошера, с които да експериментирам в началото или да купя материал за 50 кошра и да се хвърля с главата напред пък каквото стане..
Така или иначе ще се захвана с пчеларство - 17 години работих като дизайнер и нервите ми са в такова състояние, че ако не се махна от "големия град" след година ще съм в лудницата.. А мислите и книгите за пчелите ми действат много добре - спрях да крещя на околните за щяло и нещяло откакто си мисля за бъдещия пчелин : )

Цитат