Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 64 от 75 ПърваПърва ... 1454626364656674 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 631 до 640 от общо 747
    Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от Sakar Виж публикацията
    Това за данъка мисля, че не е вярно. Не ми е известно пенсионерите да са освободени от данък върху дохода - необлагаемият минимум отдавна не съществува.
    Значи търсят пък инвалиди. Има някакви “врътки“ ама не им знам подробностите. Не се занимавам с такива неща.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от Remi Виж публикацията
    Коментарите са изтрити Вальо сигур някой съ е обидил !?
    Не е изтрито написаното от мен. Аз съм писал на страницата на МС, даден е линк точно под статията. А вие сте писали в страницата на агро журнал. Аз го разбирам, че трябва да коментираме на сраницата дадена от МС Министерски съвет.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Портал за обществени консултации. Точно под статията с червени букви. Искат регистрация, имена, имейл...т.н.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Портал за обществени консултации. Точно под статията с червени букви. Искат регистрация, имена, имейл...т.н.
    Може би е добре да дадете линка на обсъждането. Идва ми на ума и нещо друго. Вероятно най-доброто обсъждане е тук във форума. Струва си някой да прегледа цялата тема, да подбере най-аргументираните постове, защитаващи вашата позиция и с copypaste да ги напуска там, като дава и линк към оригиналния пост във форума. Така господата от министерството ще се уверят в тяхната истинност (ако разбира се пожелаят).
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Автор
    Регистриран
    18.03.2015
    Точно това направих . Въпроса който ме гложди колко от хората които бяха против ще се включат ?
    Ето го и линка към самото обсъждане http://www.strategy.bg/PublicConsult...s=1#addcomment

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Cvetomir Виж публикацията
    Точно това направих . Въпроса който ме гложди колко от хората които бяха против ще се включат ?
    Ето го и линка към самото обсъждане http://www.strategy.bg/PublicConsult...s=1#addcomment
    Не е необходимо да се включват и да правят регистрации. Прави го един, цитирайки техните мнения.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:

Автор
    Регистриран
    18.03.2015
    Вярваш ли , че с един линк ще се почустват задължени да прочетът 65 страници от тема във форум ?

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Пишете Хора. Пишете. Не се свидете за 2 имена и 1 имейл. Повече регистрации ще докажат реалните и активни пчелари. Сега е момента да се покаже къде са кухите структури и къде реалните.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Cvetomir Виж публикацията
    Вярваш ли , че с един линк ще се почустват задължени да прочетът 65 страници от тема във форум ?
    Не разбира се! То не си и струва. Имах друго в предвид. Да се подскаже, че такова обсъждане е правено тук и им се дава синтеза на аргументите.
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    ....Вероятно най-доброто обсъждане е тук във форума. Струва си някой да прегледа цялата тема, да подбере най-аргументираните постове, защитаващи вашата позиция и с copypaste да ги напуска там, като дава и линк към оригиналния пост във форума. Така господата от министерството ще се уверят в тяхната истинност (ако разбира се пожелаят).

Автор
    Регистриран
    11.11.2016
    Пчеларски район
    Айтоско
    Какво трябва да направя,за да бъда полезен?

Страница 64 от 75 ПърваПърва ... 1454626364656674 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •