Цитат Първоначално публикувано от mladen99
Аз да питам колегата къде гледа като ги плаща?
Ами връщаш му ги на момента за негова сметка и така.
Винаги гледаите внимателно за какво си давате парите.
И аз така взех едни 200 рамки, които не бяха наи наи, но бяха само влажни, ще изсъхнат но сигурно ще се опукривят, ама така са ги пакетирали влажни че чак наи средния ред (добре че беше само 1 ред) беше мухлясал...
Иначе с рамките в манерката.
Колега, чети какво съм написал, преди да коментираш.
Да уточня за всички дето не са прочели за кво става дума или не са разбрали.
Кошерите ги пратиха с БДЖ. Там системата е такава, че трябва да идеш на ЖП-гарата, да посрещнеш влака на който са натоварени, да ги свалиш сам от първия вагон и да си ги прибереш. Няма я магазията от едно време. Моите бяха натоварени на един бърз влак, който има престой 3 минути на гарата. През това време трябва са слязят и да се качат пътниците, да се разтоварят пратките и да се натоварят ако има такива. Как се разтоварват за 3 минути 10 кошера мислите!? Дали има време и за оглед на същите !? Според теб трябваше да задържа бързия влак половин ден на гарата и да почна да оглеждам елемент по елемент кошерите и рамка по рамка ли !? И примерно не ги взема представи си какво става с тях, продължават за крайната гара, кой ги поема нататък, за чия сметка, какво става с моите пари !?Май не се връзва някак си, нали !?
Това да не е ЕКОНТ с опция "отвори преди да платиш " !
Съчувствие май не търся колеги, е може би малко,но него отдавна го получих. Не това е в основата на темите ми.
Една от целите ми е колкото се може повече хора от бранша да разберат какви червиви кошери и рамки се изработва в гр. Якоруда и що за хора са Мустафа Кунчов и Юни от същия град.
Другата ми цел е да предпазя някой наивен техен клиент да не изгори като мен.
Да не забравяме, че съм морално задължен, искам да им направя подобаваща реклама на бизнеса, доволен съм отвсякъде, трябва да останат доволни и те.